Te huur: Julianaweg 139 / 139A

1131 DH Volendam N.o.t.k.

Te huur: Julianaweg 139 / 139A

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs:N.o.t.k.
Status:Beschikbaar
Bouw
Bouwjaar:2010
Type:kantoorruimte
Voorzieningen:inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling:airco, mechanische ventilatie
Oppervlakte en inhoud
Vloeroppervlak:619 m2

Op zoek naar een bedrijfsruimte?

Aanmelden als BOG-zoekende

Foto's

Geïnteresseerd in deze bedrijfsruimte?

Bezichtiging aanvragen

Omschrijving

Perfect gesitueerd, op toplocatie aan de Julianaweg te Volendam, nu te huur een leeg op te leveren, zeer fraai en duurzaam gebouwd (vrijwel geen verbruikskosten) bedrijfspand met showroom/winkelruimte, bedrijfsruimte/opslag, kantoorruimte en eigen parkeergelegenheid!

DEELVERHUUR IS MOGELIJK.

Aan de drukke hoofdstraat van Volendam op uitstekende zichtlocatie staat dit in 2010 nieuw opgeleverde bedrijfsgebouw met aan de achterzijde een (mogelijk separate) bedrijfsunit en direct aan de voorzijde 8 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast is het pand met een energielabel A++++ uitermate duurzaam!

De afmetingen zijn voor de showroom (verhuurbare vloeroppervlakte) op de begane grond ca. 235 m2 (ca. 3.5m hoog !), op de verdieping idem 235 m2, aangrenzend kantoor op de begane grond ad. ca. 37 m2 en ca. 110 m2 opslag op begane grond en verdieping met eigen opgang aan de achterzijde en binnendoor bereikbaar.

Het is tevens mogelijk om in overleg met de eigenaar een deel van de ruimte te huren waarbij er een hoge flexibiliteit is in de mogelijkheden. In overleg met de eigenaar kan dit 1 op 1 besproken worden.


Entree met aluminium automatische schuifdeuren, goed ingedeelde verkoopoppervlakte met veel lichttoetreding/ etalageruimte/ frontbreedte, representatieve brede trapopgang met bordes in het midden naar de verdieping, luxe afgewerkte toiletgroep, separaat mooi afgewerkt kantoor/dagverblijf met inbouwkeuken en eigen airco unit.

1ste verdieping; mooi ingedeelde ruimte te gebruiken als verkoop ruimte of kantoor met doorgang naar de achtergelegen, te splitsen bedrijfsruimte welke is v.v. een verdiepingsvloer en elektrische overhead deur met eigen kadastrale kenmerken, gebruiksmeters en zelfstandige verwarming.

Het geheel is onder meer voorzien van maar liefst 96 zonnepanelen ( installatiedatum 2020) een grondwarmte pomp installatie met vloerverwarming en WTW installatie, optimale isolatie voorzieningen, lichtarmaturen, uitgebreide elektra installatie, data bekabeling, kabelgoten, alarmsysteem, brandbeveiliging en centrale stofzuigerinstallatie.
Bestemming; volumineuze detailhandel en andere bedrijfsmatige aanwendingen.

Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Geïnteresseerd in deze bedrijfsruimte?

Bezichtiging aanvragen

Plattegronden

Plattegrond Julianaweg 139 / 139A
Plattegrond Julianaweg 139 / 139A
Plattegrond Julianaweg 139 / 139A
Plattegrond Julianaweg 139 / 139A

Geïnteresseerd in deze bedrijfsruimte?

Bezichtiging aanvragen
Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen