Te koop: Julianaweg 139

1131 DH Volendam N.o.t.k.

Te koop: Julianaweg 139

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:N.o.t.k.
Aanvaarding:in overleg
Status:Beschikbaar
Bouw
Type:bedrijfshal
Voorzieningen:krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte en inhoud
Vloeroppervlak:500 m2

Op zoek naar een bedrijfsruimte?

Aanmelden als BOG-zoekende

Foto's

Geïnteresseerd in deze bedrijfsruimte?

Bezichtiging aanvragen

Omschrijving

Perfect gesitueerd, op toplocatie aan de Julianaweg te Volendam, nu te koop, zeer fraai en duurzaam gebouwd (vrijwel geen verbruikskosten) bedrijfspand met showroom/winkelruimte, kantoorruimte en eigen parkeergelegenheid!

Aan de drukke hoofdstraat van Volendam op uitstekende zichtlocatie staat dit in 2010 nieuw opgeleverde bedrijfsgebouw met aan de achterzijde een (mogelijk separate) bedrijfsunit en direct aan de voorzijde 8 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast is het pand met een energielabel A++++ uitermate duurzaam!

De afmetingen zijn voor de showroom (verhuurbare vloeroppervlakte) op de begane grond ca. 235 m2 (ca. 3.5m hoog !), op de verdieping idem 235 m2, aangrenzend kantoor op de begane grond ad. ca. 37 m2.


Entree met aluminium automatische schuifdeuren, goed ingedeelde verkoopoppervlakte met veel lichttoetreding/ etalageruimte/ frontbreedte, representatieve brede trapopgang met bordes in het midden naar de verdieping, luxe afgewerkte toiletgroep, separaat mooi afgewerkt kantoor/dagverblijf met inbouwkeuken en eigen airco unit.

1ste verdieping: Mooi ingedeelde ruimte te gebruiken als verkoop ruimte of kantoor.

Het geheel is onder meer voorzien van maar liefst 96 zonnepanelen ( installatiedatum 2020) een grondwarmte pomp installatie met vloerverwarming en WTW installatie, optimale isolatie voorzieningen, lichtarmaturen, uitgebreide elektra installatie, data bekabeling, kabelgoten, alarmsysteem, brandbeveiliging en centrale stofzuigerinstallatie.
Bestemming; volumineuze detailhandel en andere bedrijfsmatige aanwendingen.

Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Geïnteresseerd in deze bedrijfsruimte?

Bezichtiging aanvragen
Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen