Verkocht: Den Oeverlaan 33

1132 LP Volendam € 769.000 v.o.n.

Verkocht: Den Oeverlaan 33

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:€ 769.000 v.o.n.
Aanvaarding:in overleg
Status:Verkocht
Bouw
Type:villa, vrijstaande woning
Ligging:aan water, aan rustige weg, in woonwijk
Bouwjaar:2021
Voorzieningen:mechanische ventilatie, tv kabel
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte:171 m2
Inhoud:685 m3
Perceeloppervlakte:384 m2
Indeling
Kamers:5
Verdiepingen:3
Energie
Warm water:elektrische boiler eigendom
Isolatie:volledig geïsoleerd

Op zoek naar een woning?

Aanmelden als woningzoekende

Foto's

Wilt u weten weten wat uw huidige woning opbrengt?

Gratis waardebepaling aanvragen

Omschrijving

LAATSTE KANS! DIT IS DE LAATSTE KAVEL IN Volendam!

Voor velen is het een droom om vrijstaand te wonen. Geen last van je directe buren, veel ruimte en het gevoel van vrijheid! Deze droom ligt nu voor het oprapen!

Langs de historische dijkzone in de populaire nieuwbouwwijk ‘Broeckgouw’ kunnen we je deze schitterende vrijstaande villa aanbieden. Een woning met luxe uitstraling en mooie details!
Gelegen aan de noordrand, met vrij uitzicht naar het IJsselmeer en aan een waterloop met aansluitend weilanden en het IJsselmeer.

De villa wordt gebouwd door het uitstekende Bouwbedrijf Hof BV uit Grootebroek. Deze heeft al meerdere woningen gebouwd aan de Noordrand. Groot voordeel voor u is dat u nog 1 op 1 met het Bouwbedrijf kunt overleggen over de door u gewenste indeling. De villa wordt traditioneel gebouwd met gebruik making van hoogwaardige, duurzame materialen zoals keramische dakpannen, hardstenen raamdorpels en zinken hemelwaterafvoeren. Ook uitbouwen behoort nog tot de mogelijkheden en eventuele andere meer- of minderwerk opties.

De kavel heeft een grootte van 384 m². De villa heeft een diepte van 11 meter en een breedte van 7 meter. Het gebruiksoppervlakte wonen is 183 m² met een garage van 16 m² welke via de hal bereikbaar is. De villa is uitstekend geïsoleerd en wordt uiteraard gasloos uitgevoerd. De woning wordt duurzaam gebouwd. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping en wordt uitgevoerd met een lucht-water warmtepomp (Nefit), alsmede triple glas en zonnepanelen.

De villa wordt compleet opgeleverd. Er zijn stelposten opgenomen voor het tegelwerk en sanitair. U moet alleen uw eigen keuken uitzoeken.

Echter al uw eigen wensen kunnen nog worden doorgevoerd, u ontwerpt zelf uw indeling.

Het is ook mogelijk om de woning te vergroten naar een diepte van 13 meter. Ook is het mogelijk om de begane grond 1 meter te verlengen en een deel van de garage bij de woonkamer te betrekken.

Groot voordeel voor u is dat u niet de lasten heeft van het in eigen regie bouwen van uw villa maar dat u wel in overleg met Bouwbedrijf Hof de indeling naar uw eigen inzicht kunt bepalen.

Dit is een van de laatste vrije kavels (nog 2 in de hele gemeente) in Volendam. Door de historisch lage rente kan uw last zelf lager zijn dan in uw huidige woning. Laat u door ons vrijblijvend informeren.

Wilt u graag uw dromen najagen en bent u nieuwsgierig naar meer informatie? Neem contact met ons op voor de uitgebreide informatie.

Hoeveel geld kan ik eigenlijk lenen?

Bereken maximale hypotheek
Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen