24-01-2020

Hoera! Johan is Register Makelaar/Taxateur!

Hoera! Johan is Register Makelaar/Taxateur!

Leuk nieuws voor het makelaardij team van nemassdeboer. Johan Visser heeft zijn diploma's gehaald als Register Makelaar / Register Taxateur. Johan was al gediplomeerd Kandidaat Register Makelaar / Taxateur (K-RMT) en heeft nu deze vervolg-opleiding succesvol afgerond. Hij mag nu de titel RM/RT gaan voeren. Gefeliciteerd Johan!

nemassdeboer is een begrip in de regio en met kantoren in Volendam en Purmerend zijn wij al jarenlang sterk vertegenwoordigd in een groot werkgebied. Het team van nemassdeboer bestaat uit vier gediplomeerde medewerkers:
- Eline Jonk A-RMT
- Marleen Visser A-RMT
- Johan Visser RM/RT wonen
- Marcel Roeleveld RM/RT wonen en RM/RT bedrijfsmatig

Alle werknemers van nemassdeboer beschikken over de juiste papieren en worden periodiek bijgeschoold over nieuwe eisen en ontwikkelingen. Zo ben je als klant verzekerd van de juiste mensen met de juiste kennis. En zo is nemassdeboer ook in 2020 weer sterk vertegenwoordigd!

Heb je vragen of wil je meer informatie over (ver)koop, taxatie, verhuur of andere makelaardij-gerelateerde zaken? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op ons algemene nummer 0299-200999 of op de mobiele nummers van onze makelaars.

Marcel Roeleveld - 06-23229504
Johan Visser - 06-40878087

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen