Eerste huis kopen

Van oriëntatie naar goed advies. Uw (t)huis begint bij ons!

 Vrijblijvend hypotheekgesprek Bereken maximale hypotheek
Eerste huis kopen

Waar moet ik beginnen als ik mijn eerste huis wil gaan kopen? Zijn er speciale mogelijkheden voor starters? Waar moet ik op letten? Als u voor de eerste keer een huis gaat kopen, kan het lastig zijn om het overzicht te houden. Wij helpen u graag!

  • Persoonlijk advies van specialisten
  • Keuze uit alle hypotheekaanbieders
  • Scherpe adviestarieven
 Actuele hypotheekrentes Alles over hypotheken

Verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies

Wij regelen uw hypotheek van A tot Z

nemassdeboer begeleidt u bij de aankoop van uw huis, beantwoordt al uw vragen en helpt u bij het vinden van de juiste hypotheek. En dat gaat verder dan alleen kijken bij welke aanbieder u het meeste kunt lenen. We kijken welke hypotheek bij uw woonwensen en inkomen past, welke voorwaarden voor u het meest gunstig zijn en of de hypotheek financieel haalbaar is én blijft.

Kom gerust bij ons langs

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek zetten we het voor u op een rijtje.

Hoeveel kan ik lenen?

Op basis van uw inkomen kunt u een snelle berekening maken van hoeveel u maximaal kunt lenen, zodat u gericht kunt gaan zoeken naar een nieuw huis. Maar eigenlijk is het belangrijker om eerst te bepalen hoevéél u wilt besteden aan uw woonlasten. U wilt ook dat er geld overblijft om leuke dingen te doen. Nemassdeboer helpt u om uw financiële kansen en grenzen op papier te zetten.

Bereken uw maximale hypotheek

Op zoek naar een woning?

Meld je bij nemassdeboer aan als woningzoekende! We brengen je als eerste op de hoogte van ons nieuwe woningaanbod, nog voordat de woning op Funda komt.

Meld u hier aan als woningzoekende

Welke hypotheekvormen zijn er?

Annuïteitenhypotheek

Elke maand betaalt u een vast totaalbedrag dat bestaat uit rente en aflossing. Uw netto-maandlasten stijgen geleidelijk omdat de verhouding rente en aflossing veranderen.

Lineaire hypotheek

De meest eenvoudige hypotheekvorm. Elke maand betaalt u een vast bedrag aan aflossing. Daar komt de hypotheekrente nog bij. Gedurende de looptijp dalen uw maandlasten.

Startersregelingen

Extra geld nodig?

Ouders kunnen soms helpen bij het kopen van je eerste huis. Zij kunnen bijvoorbeeld garant gaan staan voor een gedeelte van de hypotheek. Of zij schenken u geld zonder dat u daarover belasting betaalt. Of zij kunnen u een deel lenen, naast de hypotheek van een geldverstrekker.

Nationale Hypotheekgarantie

Een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) afsluiten loont. Omdat de geldverstrekker zeker weet dat de hypotheekschuld wordt afgelost, krijgt u in ruil daarvoor een forse rentekorting en dus zijn uw maandlasten lager.

Andere startersregelingen

Daarnaast zijn er een aantal andere regelingen waar u als starter van kunt profiteren:

  • Starterslening
  • Koopgarant
  • Koopcomfort
  • Maatschappelijk Verantwoord Eigendom
Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen