Camperverzekering

Een camper staat symbool voor vrijheid. Het is een waardevol bezit die u maar beter goed kunt verzekeren. Met een camperverzekering verzekert u zowel uw auto als uw inboedel. 

  • U krijgt advies van ervaren specialisten
  • U heeft keuze uit de beste verzekeraars
  • De beste hulp bij schade en periodieke polis-premie check

Een kampeerauto is een motorrijtuig. Dat betekent dat u verplicht bent om er een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor af te sluiten. Bij het afsluiten van een camperverzekering is het ook mogelijk om de dekking uit te breiden met een beperkt casco- of een volledig cascodekking.

Aanvullende dekkingen

U wilt uw camperverzekering uitbreiden? Dat kan met dekkingen voor de inzittenden, pechhulp en rechtsbijstand. Daarnaast is er nog een aantal dekkingen die specifiek zijn voor de kampeerautoverzekering.

Luifel

Het is niet vanzelfsprekend dat de zonneluifel van de kampeerauto automatisch is meeverzekerd op uw camperverzekering. Wilt u toch beschermd zijn tegen schade aan de zonneluifel? Dan kunt u hiervoor een extra dekking afsluiten.

Inboedel

U bent verplicht uw kampeerauto te verzekeren voor schade die u veroorzaakt aan anderen. Maar wat als u zelf schade heeft? Of uw inboedel? Losse spullen die u meeneemt in de camper kunt u verzekeren, maar ook bijvoorbeeld antennes of fietsenrekken die bevestigd zijn aan uw kampeerauto.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen