Over nemassdeboer

nemassdeboer biedt hoogwaardige financiële dienstverlening aan zowel particulieren als ondernemers in Noord-Holland en ver daarbuiten. Wij staan u terzijde bij al uw financiële beslissingen rondom huis en hypotheek, (bedrijfs)verzekeren, ondernemen, sparen, beleggen, pensioen, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.

Waar wij voor staan

Uw financiële zaken uitstekend geregeld

Wij zijn een financieel dienstverlener met een sterke identiteit en reputatie. Wij adviseren particulieren en bedrijven die kiezen voor persoonlijke dienstverlening in een moderne jas. Wij werken voor u. Dit houdt in dat wij ons, 100% onafhankelijk, volledig richten op uw belangen.

Laat ons uw financiële zaken beheren zodat u met een gerust gevoel kunt focussen op uw primaire activiteiten.

Waar wij in geloven

Grip op uw financiële zaken

Iedereen heeft financiële ruimte nodig. Om te wonen, om te ondernemen, om doelen te verwezenlijken, om te leven! nemassdeboer helpt u om die ruimte te creëren.

Elk bedrijf zou grip moeten hebben op zijn financiële zaken. Wij geloven dat goed geadviseerde ondernemers meer inzicht hebben in hun risico’s en meer vermogen opbouwen. Goed geadviseerde ondernemers hebben adequate maatregelen getroffen, passende voorzieningen ingebouwd en hebben vertrouwen in hun toekomst.

Een naam van formaat

Met ruim 65 jaar ervaring, circa 100 professionals en 5 kantoren in Noord-Holland is nemassdeboer een serieuze gesprekspartner voor bijvoorbeeld verzekeraars, banken en verstrekkers van hypotheken en financieringen. Vanuit deze positie kunnen wij in veel gevallen uitstekende afspraken voor u bedingen. Bijvoorbeeld over premies, rentes en voorwaarden.

Makelaardij

De makelaars van nemassdeboer beschikken over ruim 40 ervaring en hebben in Edam-Volendam, Purmerend en Waterland als geen ander inzicht in de regionale vastgoedmarkt. Wij staan garant voor een breed geaccepteerde objectieve en realistische taxatie, verkoop of aankoop van uw woning of bedrijfspand.

Meer over makelaardij
Onderdeel van Adviesgroep NDB

Onderdeel van Adviesgroep NDB

nemassdeboer is, evenals De Jong Assurantiën en Braas & Partners, onderdeel van Adviesgroep NDB. Alle gelieerde ondernemingen zijn actief in financiële dienstverlening. De groep telt in totaal ruim 100 medewerkers en 5 vestigingen.

De bedrijven zijn actief onder eigen naam en opereren als onafhankelijk financieel adviseurs in verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bankzaken. Met een grote portefeuille particuliere en zakelijke klanten behoort Adviesgroep NDB tot de grotere onafhankelijke adviseurs in Nederland.

Volmachtbedrijf

Volmachtbedrijf

DiVerz! is het gezamenlijke volmachtbedrijf van een vijftal grotere assurantiekantoren in Nederland, waaronder De Jong en nemassdeboer. Als volmachtbedrijf kan DiVerz! zelfstandig, dus zonder tussenkomst van verzekeringsmaatschappijen, het traject doorlopen van acceptatie, polisopmaak en schadeafhandeling. Dat werkt veel sneller, zeker voor u als klant van nemassdeboer.

Meer over DiVerz!

MELDING?

Betalingsachterstand? Wij helpen u graag!

Soms lukt het niet een premie op tijd te betalen. Of kunnen wij de premie niet incasseren omdat er niet genoeg saldo op uw rekening staat. Wij sturen dan een betalingsherinnering. In deze herinnering geven wij aan hoe en wanneer u moet betalen en leest u welke mogelijke gevolgen uw betalingsachterstand heeft.

Voorkom dat uw rekeningen zich opstapelen. Hoe langer u wacht met betalen, hoe groter uw betalingsachterstand. Een achterstand heeft uiteindelijk ook gevolgen voor de dekking van uw verzekering. Als er geen dekking meer is, kunt u ook geen claims meer indienen. Daarnaast bent u strafbaar wanneer uw motorrijtuig onverzekerd is; u riskeert dan ook een forse boete van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Neem daarom bij een achterstand meteen telefonisch contact met ons op. Dan zoeken we samen een oplossing.

Mogelijke manieren om uw betalingsachterstand in te lopen. Er zijn verschillende manieren om een betalingsachterstand op te lossen, zoals:

  • een andere betalingstermijn
  • een andere betaalmogelijkheid
  • een aanpassing van de dekking

Wij bespreken graag met u welke oplossing het beste bij u past.


Een betalingsregeling treffen

Wanneer wij een betalingsregeling met u treffen, dan ontvangt u een bevestiging met de voorwaarden van de regeling, de afgesproken termijnen en de uiterlijke betaaldata. Zo kunt u de gemaakte afspraken altijd nalezen.

Klachtenprocedure
Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Wij verzoeken u vriendelijk om uw klacht schriftelijk bij ons te melden via [email protected]. Wij nemen uw klacht in behandeling en sturen u een ontvangstbevestiging. Na uiterlijk twee weken ontvangt u van ons een inhoudelijke reactie.

U kunt gebruik maken van ons klachtmeldingsformulier. Download hier een voorbeeld bestand in WORD

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Meer weten?
De Jong Assurantiën volgt het Protocol bij betalingsachterstanden van het Verbond van Verzekeraars. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via 0223 688 788 (ma-vr: 09.00-17.00). Of e-mail uw vraag naar [email protected]

Download hier een voorbeeld bestand in WORD

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen