Bestelautoverzekering

Gebruikt u een bestelauto uitsluitend voor particulier gebruik? Dan kunt u deze als particulier verzekeren met een bestelautoverzekering. Zo bent u verzekerd als u schade veroorzaakt bij een ander persoon. Wanneer u kiest voor een meer uitgebreide dekking, heeft u ook dekking als u zelf tegen een paaltje aan rijdt. 

  • Advies van ervaren adviseurs
  • Keuze uit de beste verzekeraars
  • De beste hulp bij schade en periodieke polis-premie check

Welke dekking kunt u kiezen?

WA-verzekering

Bent u in het bezit van een motorrijtuig? Dan bent u wettelijk verplicht om hier minimaal een aansprakelijkheidsverzekering voor af te sluiten. Dat geldt ook voor een bestelauto. Naast de verplichte WA-verzekering kunt u kiezen voor een beperkt casco of volledig casco dekking.

Beperkt casco

Met de dekking ‘beperkt casco’ kunt u de meest voorkomende schades aan uw auto meeverzekeren. Hierbij kunt u denken aan ruitbreuk, ruitreparatie, diefstal en braakschade en stormschade. Veroorzaakt u zelf schade aan uw auto? Deze schade wordt niet gedekt door de beperkt cascoverzekering.

Volledig casco

Met de dekking ‘volledig casco’ heeft u de meest uitgebreide materiële dekking voor uw motorrijtuigenverzekering. Met deze dekking bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto door aanrijdingen, botsingen en het omslaan of van de weg raken van uw auto.

Aanvullende dekkingen

Naast de WA, WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco kunt u bij de bestelautoverzekering nog andere aanvullende dekkingen te kiezen. Hierbij kunt u denken aan dekking voor pechhulp, inzittendendekkingen of rechtsbijstand.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen