Bromfietsverzekering

Met een bromfietsverzekering van nemassdeboer kunt u veilig de weg op.

 Vrijblijvend advies Bromfietsverzekering
Bromfietsverzekering

Een scooter, een bromfiets of een snorfiets zijn voertuigen waarvoor u een bromfietskenteken nodig hebt. Deze moeten worden verzekerd met een bromfietsverzekering.

U kunt uw bromfiets maar beter goed verzekeren. Niet alleen wanneer u hem als noodzakelijk vervoersmiddel gebruikt, maar ook wanneer u hem koopt voor gebruik in uw vrije tijd. Een aanrijding met een paaltje of ander voertuig zit immers in een klein hoekje. En wat als uw bromfiets wordt gestolen? Met een bromfietsverzekering kiest u voor de beste hulp bij schade en diefstal. 

 • U ontvangt advies van ervaren specialisten
 • Keuze uit de beste verzekeraars
 • De beste hulp bij schade en periodieke polis-premie check

Dit zijn de verschillende dekkingen.

 • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

  De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) is in Nederland verplicht voor motorrijtuigen, dus ook voor uw bromfiets. Veroorzaakt u met uw bromfiets schade aan iemand anders? Of aan de spullen van iemand anders? Dan bent u hiervoor verzekerd met een WA-verzekering.

 • WA + Beperkt Casco

  Wordt uw bromfiets gestolen? Of raakt uw bromfiets beschadigd door brand of (ander) natuurgeweld? Met de beperkt cascodekking beschermt u uzelf ook tegen deze schade. In geval van diefstal moet u wel van tevoren aantonen dat u een gecertificeerd slot hebt aangeschaft. Uiteraard moet dit slot ook gebruikt zijn op het moment van de diefstal en moet u zelf alle originele sleuteltjes nog in uw bezit hebben.

 • WA + Volledig Casco​​​​​​​

  ​​​​​​​De meest uitgebreide variant is - ook bij de bromfietsverzekering - de volledig cascodekking . In aanvulling op de andere dekkingen bent u hierbij ook verzekerd voor schade aan uw eigen bromfiets als gevolg van een aanrijding of een botsing. Ontstaat er schade doordat uw bromfiets van de weg raakt? Ook dat is verzekerd met deze dekking .

Aanvullende dekkingen

 • Ongevallen Opzittenden

  Raakt u of een andere opzittende gewond bij een ongeval met uw bromfiets? En is daarbij sprake van blijvend letsel? Of komt één van u te overlijden? Dan keert de ongevallen inzittendendekking een bedrag uit.

 • Schade Opzittenden

  Ontstaat er door een ongeval materiële schade of letsel bij één van de opzittenden van uw bromfiets? Dan keert de schade inzittendendekking een bedrag uit.

 • Rechtsbijstand voor Motorrijtuigen

  Deze dekking biedt professionele juridische hulp voor zaken met betrekking tot uw bromfiets. Bijvoorbeeld wanneer u buiten uw schuld om met uw bromfiets betrokken raakt bij een ongeval. Of wanneer u met de garage een geschil krijgt over een reparatie aan uw bromfiets.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen