Vervoersmiddelen & Transport

 Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek
Vervoersmiddelen & Transport

U wilt uw bedrijfsvoertuigen als ondernemer natuurlijk goed verzekeren. Maar zijn uw werknemers ook verzekerd bij mogelijk verkeersongevallen? En hoe beschermt u vervoerde goederen tegen eventuele diefstal of schade?

Welke risico’s kunt u afdekken?

 • Een werknemer veroorzaakt een verkeersongeval en beschadigt daarbij de bedrijfsauto.
 • De zakelijke scooter wordt gestolen.
 • Bagage van werknemers wordt gestolen tijdens een zakenreis.
 • Er wordt ingebroken op uw bedrijventerrein en er worden heftrucks gestolen.
 •  Er ontstaat schade aan goederen die u over de weg laat vervoeren.
 •  Een werknemer veroorzaakt een verkeersongeval waardoor een inzittende letsel oploopt.
 Meer over zakelijk verzekeren

Veel gebruikte verzekeringen

 • Motorrijtuigenverzekering

  Dat een motorrijtuig minimaal een WA-verzekering nodig heeft is bekend. Maar kiest u er vervolgens nog een beperkt casco of volledig casco dekking bij? En hoe zit het als uw onderneming meerdere motorrijtuigen wil verzekeren? Is het dan mogelijk om uw motorrijtuigen voordeliger te verzekeren? Ook het afsluiten van een motorrijtuigenverzekering vraagt maatwerk. Zo kan uw bedrijf misschien wel de BTW/BPM verrekenen. Of misschien wilt u de kostbare belettering van uw motorrijtuigen wel meeverzekeren. Zorg er voor dat uw verzekering aansluit op uw wensen.

 • Inzittendenverzekering

  Onafhankelijk van de vraag wie een schade heeft veroorzaakt, wilt u de inzittenden van een motorrijtuig verzekeren. Want wat gebeurt er als er schade ontstaat aan kleding of goederen? Of als er medische hulp nodig is? Of nog erger, wat gebeurt er als iemand overlijdt of blijvend invalide raakt? Als werkgever kunt u een inzittendendekking afsluiten om deze risico’s te beperken.

 • Transportverzekering

  Heeft u goederen die door uzelf of door anderen worden vervoerd? Dan heeft u een transportverzekering nodig. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is de vervoerder namelijk niet altijd aansprakelijk voor de schade aan goederen en containers die u over de weg laat vervoeren. Daarnaast is er ook vaak sprake van een maximale aansprakelijkheid. Een transportverzekering is daarom onmisbaar.

 • Werkmaterieelverzekering

  Heftrucks, graafmachines of ander werkmaterieel. Het zijn behoorlijke investeringen. Die wilt u dan ook goed verzekeren. Want wat gebeurt er bij brand of diefstal? Of als er sprake is van een eigen gebrek, waardoor er ook nog eens gevolgschade ontstaat? De werkmaterieelverzekering kan uw risico’s beperken. Maar ook deze verzekering vereist maatwerk. Laat u daarom goed voorlichten.

 • Zakenreisverzekering

  Of u en uw werknemers nu vaak of minder vaak op vakantie gaan, een goede voorbereiding zorgt voor een prettigere reis. Ook het afsluiten van een zakenreisverzekering helpt hier bij. Zo bent u verzekerd tegen vele risico’s die u op reis tegen kunt komen, zoals diefstal of vermissing van bagage en ziekte.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen