Vrije tijd

Heeft u een sportschool? Of een stichting of sportvereniging? Dan komen er waarschijnlijk dagelijks veel mensen langs. Wat gebeurt er als iemand daar schade oploopt? Bent u daar tegen verzekerd? En wat gebeurt er als er brand uitbreekt? Kunt u het pand dan weer laten opbouwen?

Verenigingen, stichting en andere ondernemingen in de vrije tijdsector lopen een groot aantal risico’s. Voor welke risico’s bent u nu eigenlijk aansprakelijk? En voor welke risico’s kunt u uzelf beschermen door een verzekering af te sluiten?

nemassdeboer helpt u om uw risico’s inzichtelijk te maken. Samen met één van onze specialisten kunt u vervolgens bepalen welke risico’s u wilt verzekeren en welke risico’s u zelf kunt dragen. Zo gaat u vol vertrouwen de toekomst tegemoet!

 • Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

  Veroorzaakt u of één van uw medewerkers materiële schade tijdens het werk? En kan uw onderneming daarvoor aansprakelijk worden gesteld? Dan kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen beperken. Een onmisbare verzekering voor iedere onderneming.

 • Aansprakelijkheidsverzekering voor Bestuurders en Commissarissen

  Als bestuurder, commissaris of toezichthouder loopt u het risico aansprakelijk te worden gesteld voor ‘onbehoorlijke taakvervulling’. De AVB biedt in dat geval geen uitkomst; het gaat om persoonlijke, hoofdelijke aansprakelijkheid. Oftewel: het privévermogen van u als bestuurder is in het geding. Bovendien kunt u ook nog eens aansprakelijk worden gesteld voor wanbestuur van een collega. Absoluut een risico waarbij stil moet worden gestaan.

 • Evenementenverzekering

  Organiseert u een evenement? Dan kan er natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor het toch niet door kan gaan. Denk hierbij aan slechte weersomstandigheden of bijvoorbeeld een belangrijke spreker die afzegt. Een evenementenverzekering dekt de kosten die u maakt door het annuleren van het evenement.

 • Exploitatiekostenverzekering

  Ontstaat er schade aan je bedrijfsgebouw door bijvoorbeeld brand, storm of ontploffing? Dan kan de voortzetting van uw onderneming in gevaar komen. Toch blijven de vaste lasten gewoon doorlopen. De exploitatiekostenverzekering beperkt de kosten die u in dat geval moet maken.

 • Gebouwenverzekering

  Brand, inbraak of een omvallende boom; het kan ingrijpende gevolgen hebben voor uw bedrijfsgebouw. Waar u sommige risico’s zelf kunt dragen, is dat bij het verlies van uw bedrijfsgebouw meestal niet het geval. Zorg daarom voor een goede bescherming van uw bezittingen.

 • Huurdersbelang

  Brengt u als huurder verbeteringen aan, aan het gebouw? Dan wilt u dat deze zaken goed verzekerd zijn. Ontstaat er schade? De verzekeringen van de verhuurder bieden geen uitkomst. Een huurdersbelangverzekering wel. Deze verzekering beschermt huurders bij schade aan de aangebrachte verbeteringen.

 • Inventaris- / Goederenverzekering

  Als onderneming bent u deels afhankelijk van uw inventaris en goederen. Bij schade, is het daarom prettig als u goed verzekerd bent. Zo bent u snel weer op de rit en kunt u weer verder met waar u goed in bent: ondernemen.

 • Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

  Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers bent u verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al uw ondernemersactiviteiten. Zo kunt u hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijgt u waar u recht op hebt.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen