Maakindustrie

Als ondernemer in de maakindustrie produceert u iedere dag kwaliteitsproducten voor uw klant. Waarschijnlijk maakt u daarvoor gebruik van dure machines of speciaal gereedschap. Daar moet natuurlijk niets mee gebeuren. Wat doet u als u door machinebreuk niet meer in staat bent om uw werk uit te voeren? Of als uw gereedschap na een inbraak gestolen blijkt?

Innovatie, veiligheid en milieu spelen een steeds belangrijke rol in de maakindustrie. Daarnaast moet u zichzelf als ondernemer beschermen tegen kwaliteitsverlies, productieverlies en ziekte van werknemers.

Hoe houd u al deze risico’s beheersbaar? Onze zakelijke adviseurs helpen u graag om de risico’s van uw onderneming in kaart te brengen. Vervolgens kijkt u samen met onze adviseur welke risico’s u zelf kunt en wilt dragen en welke risico’s u beter kunt verzekeren. Zo weet u wat er speelt en bent u verzekerd van het beste advies op basis van uw eigen wensen.

 • Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

  Veroorzaakt u of één van uw medewerkers materiële schade tijdens het werk? En kan uw onderneming daarvoor aansprakelijk worden gesteld? Dan kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen beperken. Een onmisbare verzekering voor iedere onderneming.

 • Gebouwenverzekering

  Brand, inbraak of een omvallende boom; het kan ingrijpende gevolgen hebben voor uw bedrijfsgebouw. Waar u sommige risico’s zelf kunt dragen, is dat bij het verlies van uw bedrijfsgebouw meestal niet het geval. Zorg daarom voor een goede bescherming van uw bezittingen.

 • Huurdersbelang

  Brengt u als huurder verbeteringen aan, aan het gebouw? Dan wilt u dat deze zaken goed verzekerd zijn. Ontstaat er schade? De verzekeringen van de verhuurder bieden geen uitkomst. Een huurdersbelangverzekering wel. Deze verzekering beschermt huurders bij schade aan de aangebrachte verbeteringen.

 • Inventaris- / Goederenverzekering

  Als onderneming bent u deels afhankelijk van uw inventaris en goederen. Bij schade, is het daarom prettig als u goed verzekerd bent. Zo bent u snel weer op de rit en kunt u weer verder met waar u goed in bent: ondernemen.

 • Machinebreukverzekering
 • Milieuschade

  heeft vele oorzaken, zoals bijvoorbeeld asbest. Maar ook gesmolten kunststoffen die na een brand in de grond of in het water terecht komen leveren schade aan het milieu. Als ondernemer heeft u bij bodem- of waterverontreiniging een wettelijke saneringsplicht. Met de milieuschadeverzekering kunt u uzelf beschermen tegen de financiële gevolgen.

 • Werkmaterieelverzekering

  Heftrucks, graafmachines of ander werkmaterieel. Het zijn behoorlijke investeringen. Die wilt u dan ook goed verzekeren. Want wat gebeurt er bij brand of diefstal? Of als er sprake is van een eigen gebrek, waardoor er ook nog eens gevolgschade ontstaat? De werkmaterieelverzekering kan uw risico’s beperken. Maar ook deze verzekering vereist maatwerk. Laat u daarom goed voorlichten.

 • Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

  Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers bent u verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al uw ondernemersactiviteiten. Zo kunt u hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijgt u waar u recht op hebt.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen