Agrarisch

Bent u op zoek naar een landbouwwerktuigenverzekering? Of een glastuinbouwverzekering? Ook als het gaat om verzekeringen voor de agrarische sector is nemassdeboer uw partner. Wij doen zaken met de belangrijkste agrarische verzekeraars in Nederland, zodat wij altijd een goede oplossing hebben voor uw situatie.

Veranderende wetgeving, nieuwe trends, duurzame oplossingen en automatisering; allemaal zaken die vragen om moderne oplossingen. Niet alleen van u als ondernemer, maar natuurlijk ook van uw tussenpersoon en verzekeraar.

Actueel aanbod en maatwerk oplossingen

nemassdeboer houdt het aanbod actueel. Daarnaast bieden wij graag oplossingen op maat, die u zelf, samen met ons samenstelt. Zo bent u verzekerd van de beste adviezen bij het beperken van uw risico’s.

 • Aansprakelijkheidsverzekering

  Veroorzaakt u of één van uw medewerkers materiële schade tijdens het werk? En kan uw onderneming daarvoor aansprakelijk worden gesteld? Dan kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen beperken. Een onmisbare verzekering voor iedere onderneming.

 • Bedrijfsschadeverzekering

  Komt uw bedrijf stil te liggen vanwege schade aan het gebouw, aan de inventaris of aan uw goederen? Dan lopen de vaste kosten zoals huur, hypotheek en salarissen gewoon door. Voor een onderneming kunnen de gevolgen rampzalig zijn.

 • Gebouwenverzekering

  Brand, inbraak of een omvallende boom; het kan ingrijpende gevolgen hebben voor uw bedrijfsgebouw. Waar u sommige risico’s zelf kunt dragen, is dat bij het verlies van uw bedrijfsgebouw meestal niet het geval. Zorg daarom voor een goede bescherming van uw bezittingen.

 • Gevolgschade uitval regelapparatuur (GUR)

  Automatisering is in de argrarische markt aan de orde van de dag. Dat brengt risico's met zich mee. Valt uw regelapparatuur uit? Dan krijgt u te maken met gevolgschade. De GUR-verzekering beperkt uw risico's bij de uitval van regelapparatuur.

 • Glastuinbouwverzekering

  Een glastuinbouwverzekering biedt u uitstekende bescherming tegen schade door storm, hagel en brand.

 • Landbouwwerktuigenverzekering

  Beschikt uw bedrijf over een landbouwwerktuig? Dan loopt u het risico dat daarmee schade wordt veroorzaakt aan andere zaken of voertuigen. Of misschien ontstaat er wel schade aan het landbouwwerktuig. De kosten kunnen hoog oplopen. Een landbouwwerktuigenverzekering beperkt dit risico.

 • Milieuschadeverzekering

  Milieuschade heeft vele oorzaken, zoals bijvoorbeeld asbest. Maar ook gesmolten kunststoffen die na een brand in de grond of in het water terecht komen leveren schade aan het milieu. Als ondernemer heeft u bij bodem- of waterverontreiniging een wettelijke saneringsplicht. Met de milieuschadeverzekering kunt u uzelf beschermen tegen de financiële gevolgen.

 • Rundveeverzekering

  Gaan minimaal twee van uw runderen dood door ziekte, een ongeval of acute vergiftiging? Of moeten minimaal twee van uw runderen worden afgemaakt als gevolg van één van bovengenoemde oorzaken? Dan biedt de rundveeverzekering bescherming.

 • Technische verzekering voor agrarische bedrijven (TVA)
 • Zakelijke rechtsbijstandverzekering

  Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers bent u verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al uw ondernemersactiviteiten. Zo kunt u hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijgt u waar u recht op heeft.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen