Financieel advies

Heeft u inzicht in de financiële gevolgen van bepaalde risico's?

 Afspraak maken financieel adviseur
Financieel advies

Heeft u doelen en wensen waarvan u wilt weten of u ze kunt realiseren? Heeft u in beeld wat de financiële gevolgen zijn als u arbeidsongeschikt raakt, als uw kinderen willen studeren of als u werkloos raakt? Is het mogelijk om na uw pensioen uw huidige levenswijze voort te zetten? En wat gebeurt er wanneer u of uw partner overlijdt? Vragen en wensen die u helder in beeld wilt hebben en waarvoor u voorzieningen kunt treffen in de vorm van vermijden, verzekeren en sparen.
 

 • Inzicht in uw financiële situatie
 • Bescherming van uw toekomst
 • Creëert mogelijkheden

Persoonlijk en onafhankelijk advies van nemassdeboer

Uw persoonlijk adviseur bij nemassdeboer is een ervaren en gespecialiseerde financieel adviseur. Hij of zij weet alles van sparen, hypotheken, pensioen en arbeidsongeschiktheid. U ontvangt 100% onafhankelijk advies over de impact van bovengenoemde situaties op uw financiële positie, nu én in de toekomst.

Verkort advies

U hebt kennis van financiële zaken en u weet op basis van welke uitgangspunten u een financieel product wilt aanschaffen, maar u verwacht van uw persoonlijk adviseur advies over welke aanbieder, product, verzekeringsvorm, tarief en overige productspecificaties? Dan is verkort advies iets voor u.

Integraal (deel)advies

U wilt voor een specifiek deelgebied (hypotheek, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, pensioen, overlijden) de impact van verschillende scenario’s op uw financiële toekomst helder in beeld? Daarbij wilt u advies hoe u daar het beste mee om kunt gaan? Dan is Integraal (deel)advies de juiste keuze.

TotaalPlan

Wilt u het voor eens en altijd goed op de rit hebben? Wij maken u volledige financiële toekomst inzichtelijk en kijken naar al uw plannen en bijkomende risico's. Van hypotheek, woonlasten en studerende kinderen tot vermogensopbouw, arbeidsongeschiktheid, pensioen en uitvaart. Een totale aanpak!

Meer over ons TotaalPlan

"Kies de dienstverlening die het beste bij u past, aan u de keuze."

Maak dromen waar en vermijd risico's

Wilt u uw doelen verwezenlijken en u zo min mogelijk laten belemmeren door mogelijke risico's? nemassdeboer biedt volledige ontzorging. Wij bieden o.a. de volgende producten en verzekeringen welke volledig op uw wensen worden afgestemd. U hebt daarbij keuze uit vrijwel alle aanbieders van Nederland.

 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
 • Overlijdensrisicoverzekeringen
 • Hypothecaire lening
 • Woonlastenbeschermer
 • Levensverzekeringen
 • Koopsomverzekeringen
 • Lijfrenteverzekeringen
 • Beleggingsverzekeringen
 • Beleggingsfondsen
 • Pensioenverzekeringen (werkgever)

Onze werkwijze

Om tot een goed financeel advies te komen inventariseren we eerst uw gegevens zoals uw huidige financiële positie, wensen, kennis en mogelijke risico’s. Afhankelijk van de door u gekozen dienstverlening richt ons advies zich óf op een specifiek deelgebied óf op het totale plaatje.

Onze beloning

Wij worden niet beloond door de verzekeringsmaatschappij of andere aanbieders. Uw persoonlijk adviseur spreekt met u een vaste vergoeding af voor de werkzaamheden. Uiteraard is het eerste gesprek altijd gratis!

Passende dienstverlening

Wij begrijpen dat deze onderwerpen ingewikkeld zijn en veel impact hebben op uw persoonlijke situatie. Daarom hanteren wij ‘advies op maat’. Wilt u alléén advies over één onderwerp, of wilt u uitgebreid advies? Alles is mogelijk.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen