Werken bij nemassdeboer, het begint bij jou

Werken bij nemassdeboer

Ken jij ons al? Wij zijn een financieel dienstverlener met een sterke identiteit en reputatie. Een familiebedrijf 
opgericht in 1954 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere advieskantoren in Noord Holland. Wij adviseren particulieren en bedrijven die kiezen voor persoonlijke dienstverlening in  een modern jasje. Als onderdeel van NDB Groep hebben wij kantoren in Volendam, Purmerend, De Goorn, Schagen en Den Helder. 

Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. En dat is precies waarom je bij nemassdeboer zou willen werken.

Bovendien, bij ons gaat het om meer dan de inhoud van het werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coachingstrajecten die je kunt volgen. Wat typeert werken bij nemassdeboer nog meer? De fijne collega’s en een gezellige vrijdagmiddagborrel of bedrijfsuitje.

Wij zijn nemassdeboer

Ken jij ons al?

Wij zijn een financieel dienstverlener met een sterke identiteit en reputatie. Een familiebedrijf opgericht in 1954 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere advieskantoren in Noord Holland. Wij adviseren particulieren en bedrijven die kiezen voor persoonlijke dienstverlening in een modern jasje. Als onderdeel van NDB Groep hebben wij kantoren in Volendam, Purmerend, De Goorn, Schagen en Den Helder.

Werken binnen een gedreven team

Het begint bij ons

Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. En dat is precies waarom je bij nemassdeboer zou willen werken. Bovendien, bij ons gaat het om meer dan de inhoud van het werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coachingstrajecten die je kunt volgen. Wat typeert werken bij nemassdeboer nog meer? De fijne collega’s en een gezellige vrijdagmiddagborrel of bedrijfsuitje.

Waarom werken bij nemassdeboer

Onderdeel van NDB Groep

Met 5 vestigingen, 4 specialismes en ruim 100 adviseurs één van de grootste advieskantoren van Noord Holland.

Persoonlijke benadering

Wij groeien door maar blijven persoonlijk. We hebben iets voor elkaar over en houden altijd oog voor de menselijke maat.

Zelfstandig en afwisselend

Géén dag is hetzelfde, onze klanten vragen om een flexibele houding en die geven wij ook.

Sociaal actief

Wij hechten veel waarde aan jeugd, sport en het verengigingsleven. Wij sponsoren diverse activiteiten waar het als werknemer ook leuk is naartoe te gaan.

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacature(s):

HR Adviseur 
Parttime / Fulltime 
HR Adviseur

 

Combi Zakelijk
Parttime / Fulltime | Volendam
Adviseur zakelijk

 

Adviseur Particulieren
Parttime / Fulltime | Volendam
Adviseur ParticulierenAdviseur RegioBank
Parttime / Fulltime | Volendam
Adviseur Bankzaken RegioBank

Volmacht acceptant inkomen
Parttime / Fulltime | Volendam
Volmacht acceptant inkomen

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen