Nieuwbouwhuis kopen

nemassdeboer zorgt dat uw hypotheek perfect aansluit op de koop van uw nieuwe (t)huis!

 Vrijblijvend hypotheekgesprek Bereken maximale hypotheek
Nieuwbouwhuis kopen?

Van een gloednieuwe woning uw droomhuis maken! Als eerste bewoner bepaalt u tot in het kleinste detail hoe uw thuis eruit komt te zien. U heeft zelf de regie over indeling en inrichting, tegen een aantrekkelijke aankoopprijs.

Aan de koop van een nieuwbouwhuis zitten financiële voordelen, maar ook zaken om van te voren rekening mee te houden. nemassdeboer helpt u en begeleidt u tijdens het aankoopproces.

 Actuele hypotheekrentes Meer over hypotheken

Hypotheekadvies en begeleiding

Met persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies zorgen we dat uw hypotheek net zo goed bij uw woonwensen past als uw nieuwe huis. Tijdens een kostenloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek laten we precies zien wat we voor u kunnen doen.

Hoe werkt een nieuwbouwhypotheek?

Een hypotheek voor een nieuwbouwhuis is iets anders geregeld dan de financiering van een bestaande woning. Eenvoudig gezegd groeit de hypotheek mee met de bouw van het huis. Hoe meer van het huis gebouwd is, hoe meer hypotheek u betaalt.

Waar je mee te maken krijgt:

  • Financiering tijdens of na de bouw
  • Renteverlies tijdens de bouw
  • Vrij op naam
  • Bouwdepot

Voordelen en nadelen

Aankoop van een nieuwbouwhuis

Prijzen van nieuwbouwwoningen liggen doorgaans wat lager en in de eerste jaren heeft u minder onderhoudskosten. Maar als uw huis nog gebouwd moet worden, heeft u wel meer geduld nodig.

Aankoop van een bestaand huis

U weet meteen waar u terecht komt en u hoeft niet te wachten tot de oplevering. Maar tegelijkertijd kunt u niet meebeslissen over de indeling, tenzij u gaat verbouwen.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen