Bedrijfspand, Inventaris & Goederen

  Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek
Bedrijfspand, Inventaris & Goederen

Als ondernemer wilt u uw bezittingen goed beschermen. Ontstaat er door een brand schade aan uw bezittingen? Dan is dat op zichzelf al vreselijk. Maar wat gebeurt er als uw bedrijfsproces ook nog eens stil komt te liggen? Komt uw onderneming daar nog wel bovenop? nemassdeboer helpt u om de risico’s in kaart te brengen. 

Welke risico’s kunt u afdekken?

 • Er ontstaat schade aan uw bedrijfspand door inbraak.
 • Uw bedrijf komt stil te liggen vanwege schade aan het bedrijfspand.
 • Een machine raakt plotseling beschadigd en valt uit.
 • Er ontstaat schade aan uw bedrijfspand of inventaris door brand.
 • Door een constructiefout ontstaat er schade aan uw bouwproject.
 • U organiseert een buitenevenement, maar door noodweer kan het niet doorgaan.
 Meer over zakelijk verzekeren

Veel gebruikte verzekeringen

 • Bedrijfsschadeverzekering

  Komt u bedrijf stil te liggen vanwege schade aan het gebouw, aan de inventaris of aan uw goederen? Dan lopen de vaste kosten zoals huur, hypotheek en salarissen gewoon door. Voor een onderneming kunnen de gevolgen rampzalig zijn.

 • CAR-verzekering (Construction Allrisk)

  De CAR-verzekering is speciaal bedoeld voor bouwbedrijven en opdrachtgevers van bouwprojecten. Want werk in aanbouw kan beschadigd raken door bijvoorbeeld storm, brand, vandalisme of zelfs constructiefouten. Ook kunnen bij aan- of verbouw de bestaande eigendommen van de opdrachtgever beschadigd raken. Met de CAR-verzekering kunt u deze risico’s beperken.

 • Computer- en elektronicaverzekering

  Als moderne ondernemer investeert u regelmatig in nieuwe software en apparatuur. Maar wat gebeurt er bij materiele schade aan de apparatuur? Of verlies van data en software? Een computer- en/of elektronicaverzekering is een onmisbare veiligheidsschakel.

 • Exploitatiekostenverzekering

  Ontstaat er schade aan uw bedrijfsgebouw door bijvoorbeeld brand, storm of ontploffing? Dan kan de voortzetting van uw onderneming in gevaar komen. Toch blijven de vaste lasten gewoon doorlopen. De exploitatiekostenverzekering beperkt de kosten die u in dat geval moet maken.

 • Extra kosten

  Is er sprake van schade aan uw bedrijfsgebouw? Dan is de kans groot dat u extra kosten moet maken om uw werkzaamheden voort te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een andere ruimte of het huren van apparatuur. Moet u extra kosten maken door een verzekerde gebeurtenis? Dan kunt u deze kosten verhalen op een extra kostenverzekering.

 • Evenementenverzekering

  Organiseert u een evenement? Dan kan er natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor het toch niet door kan gaan. Denk hierbij aan slechte weersomstandigheden of bijvoorbeeld een belangrijke spreker die afzegt. Een evenementenverzekering dekt de kosten die u maakt door het annuleren van het evenement.

 • Gebouwenverzekering

  Brand, inbraak of een omvallende boom; het kan ingrijpende gevolgen hebben voor uw bedrijfsgebouw. Waar u sommige risico’s zelf kunt dragen, is dat bij het verlies van uw bedrijfsgebouw meestal niet het geval. Zorg daarom voor een goede bescherming van uw bezittingen.

 • Inventaris- / Goederenverzekering

  Als onderneming bent u deels afhankelijk van uw inventaris en goederen. Bij schade, is het daarom prettig als u goed verzekerd bent. Zo bent u snel weer op de rit en kunt u weer verder met waar u goed in bent: ondernemen.

 • Reconstructiekostenverzekering

  De reconstructiekostenverzekering is vooral van toepassing voor administratieve bedrijven. Gaat door een gedekte schade een deel van uw administratie verloren? Dan dekt deze verzekering de kosten om uw administratie weer in oude staat te herstellen.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen