RegioBank Jeugd

Leer uw kind omgaan met geld, dat is fijn voor later.

 Contact met een adviseur RegioBank
Jeugd

Wie wil nu niet het beste voor zijn kind? Het is dan ook belangrijk dat u uw kind verstandig leert omgaan met geldzaken zoals sparen en slim uitgeven. nemassdeboer en RegioBank kunnen u en uw kind daarbij helpen. Een eerste betaalrekening die met uw kind meegroeit of een spaarpotje voor de toekomst? Alles is mogelijk.

  • Wie jong leert, plukt daar later de vruchten van
  • Leer uw kind verstandig omgaan met geld
  • Speciaal gemaakt voor kinderen

JongWijs

Leer uw kind verstandig met geld omgaan
Wie op jonge leeftijd verstandig leert omgaan met geld plukt daar later de vruchten van. Daarom heeft RegioBank JongWijs; een pakket met een spaar- en betaalrekening voor uw kind zélf. JongWijs is voor alle kinderen van nul tot achttien jaar. JongWijs is inclusief betaalmogelijkheden, zoals een eigen betaalpas en online bankieren. Ook stuurt RegioBank u en uw kind elk jaar leerzame tips over geld. Zo helpt RegioBank u bij de financiële opvoeding van uw kind. Bij het openen van een JongWijs pakket mag uw kind een welkomstcadeau kiezen.

Zilvervloot Sparen

Sparen voor de toekomst van uw (klein)kind
Wat gaat uw (klein)kind doen als het volwassen is? Dromen zij over verre reizen, een eigen huis of bijzondere hobby's? Met Zilvervloot Sparen helpt u de dromen van uw (klein)kind waarmaken. Terwijl uw (klein)kind opgroeit, spaart u een mooi bedrag. Naast de variabele rente krijgt uw (klein)kind een bonus over de inleg van maximaal 0,1% per volledig spaarjaar (met een maximum van 1%).

  • Bonus van maximaal 1%
  • Spaarrekening tot 18 jaar
  • Maximale inleg € 600 per jaar
Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen