Klant beoordelingen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4

Bart
Woonplaats: Oosthuizen
Datum: 17-11-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 8

8

Cordaat en passend advies gekregen naar aanleiding van de door ons gevoerde gesprekken met Nemass De Boer

Tim & Femke
Woonplaats: Amsterdam
Datum: 02-11-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

We zijn heel professioneel geholpen. De betrokkenheid, oprechte interesse en heldere uitleg gaven ons veel vertrouwen. We zijn dan ook meer dan tevreden.

Buijs
Woonplaats: Volendam
Datum: 11-10-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Bij het binnenstappen van Nemassdeboer gelijk een warm gevoel. De receptionistes zijn zeer vriendelijk. Mijn hypotheekadviseur werd Jan Tol. Vakbekwaam, gemotiveerd en altijd stipt. Kortom, een vakman. Alles binnen een korte periode geregeld. Ik zou het bedrijf daarom ook iedereen aanraden.

Ian Peereboom
Woonplaats: Marken
Datum: 07-10-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Nemass deboer heeft mij na een lang traject met verkoop en lening geholpen de juiste keuze te maken mbt advies omtrent keuze hypotheekverstrekker en de juiste verzekeringen!

Linsey en Dick
Woonplaats: Volendam
Datum: 06-10-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 9
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 8

10

Na de koop van onze nieuwe woning konden wij snel terecht voor een hypotheekgesprek. In het eerste gesprek werd meteen duidelijk wat onze opties waren. Mailcontact en telefonisch contact was vervolgens goed. Het kon niet sneller!

E
Woonplaats: Volendam
Datum: 30-09-2021
Geholpen door: Sandra Plat
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

9

Vriendelijk geholpen met advies ook nog geld bespaard op verzekering

Martijn
Woonplaats: Volendam
Datum: 28-09-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Uitstekend geholpen door Jan Tol en het hypotheekteam, wel zo fijn als starter zijnde. Goede uitleg, duidelijke communicatie en geen zorgen. Dank!

Rianne Wiersma
Woonplaats: PURMEREND
Datum: 14-09-2021
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Wij als starters hadden geen idee wat er allemaal komt kijken bij een huis kopen, wij zijn super fijn begeleid in dit traject!

Joke
Woonplaats: Edam
Datum: 09-09-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Er wordt goed meegedacht met de klant.

Berry karregat
Woonplaats: Volendam
Datum: 02-09-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Mijn hypotheek adviseur Jan Tol heb het allemaal super uitgelegd in jip en janneke taal en alles heel netjes voorgelegd. Groots respect naar nemesis de boer

Tom
Woonplaats: Volendam
Datum: 31-08-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Anderhalf jaar terug advies gevraagd voor een toekomstige hypotheek. Nu ik een appartement heb gekocht heb ik een hypotheek kunnen regelen. Helemaal Top.

Lisa
Woonplaats: Volendam
Datum: 27-08-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Wij zijn echt super goed geholpen door Jan Tol! Het is een echte vakman!! Ik raad nemass de boer aan iedereen aan!!

mark
Woonplaats: volendam
Datum: 26-08-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 7
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 7

8

goed geholpen

Julia en Bob
Woonplaats: Volendam
Datum: 22-07-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Bij het kopen van ons eerste huis zijn wij super goed geholpen door Johan Visser tijdens de bezichtiging. Het huis beviel ons heel erg en we hebben toen ook gelijk een bod gedaan dat in de loop van de week geaccepteerd werd. Daarna kwamen wij tijdens onze hypotheekgesprekken terecht bij Jan Tol. Hij heeft ons duidelijk verteld wat wij konden verwachten en hield ons van al zijn plannen en stappen op de hoogte. Hij vertelde ons ook eerlijk hoe hij erover dacht en deed zijn uiterste best om met ons mee te denken over alle kosten. Tussendoor hebben wij nog een gesprek met Anja gehad, zij vertelde ook duidelijk wat wij wel en niet nodig hadden bij ons verzekeringspakket! Wij zouden Nemass de Boer zeker aanraden en willen hun ook bedanken voor de goede hulp.

Patrick
Woonplaats: Purmerend
Datum: 12-07-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Mijn echtgenote en ik hebben vorig jaar de service gebruikt van Jan Tol voor de aankoop van ons eerste huis. We zijn bij verschillende hypotheek adviseurs langs geweest maar Jan zijn reële en nuchtere kijk op de aankoop van een huis stond ons erg aan! Hij heeft ons uitstekend begeleid en alles goed voor ons geregeld en alles heel duidelijk uitgelegd en daarbij altijd de juiste informatie verschaft om een goede keuze te kunnen maken. Ik zou in de toekomst weer van zijn diensten gebruik maken als dat nodig is.

Lydia Huveneers
Woonplaats: Weesp
Datum: 02-07-2021
Geholpen door: Sandra Plat
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Na een heel verkeerd begin (van mijn kant), zéér professioneel en vriendelijk geholpen door de 3 medewerkers die ik aan de telefoon heb gehad (receptie, 1e klantcontact en de juiste medewerker). Mijn bestaande pakket doorgenomen en up-to-date gemaakt en zelfs nog iets goedkoper uit nu per maand.

Helma
Woonplaats: Blokker
Datum: 02-06-2021
Geholpen door: Sandra Plat
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 9
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 9

10

Het was een fijnen duidelijk gesprek. Advies was duidelijk en vooral niet dwingend. Goede adviezen Dank

Pierre
Woonplaats: volendam
Datum: 01-06-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

De persoonlijke benadering en de tijd die voor je wordt genomen om je financiele situatie te beoordelen beschouw ik als zeer positief. Ik ben zeer tevreden over het feit dat alles is uitgezocht om de scherpste hypotheekdeal te krijgen en dat daarna alles is keurig afgehandeld met het regelen van alle zaken die moeten worden opgeleverd naar de hypotheekverstrekker en de notaris.

Judith
Woonplaats: Egmond aan zee
Datum: 28-05-2021
Geholpen door: Elles Nieuweboer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Fijn gesprek telefonisch en zeker ook persoonlijk. Fijn meegedacht en net even extra kijken of alles wel klopt. Goed gevoel. Je bent absoluut geen nummer. Afspraak ver in de toekomst. Fijn om nog even een reminder te krijgen. Het was gewoon goed.

Peter
Woonplaats: Purmerend
Datum: 21-05-2021
Geholpen door: Anja Voordewind
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Over verzekering, erg tevreden!

Hennie Meier
Woonplaats: Krommenie
Datum: 18-05-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Jan Tol en ondersteuners denken mee en doen hun best om je goed te adviseren en zorgen ervoor dat de wens waarmee je bij hun komt wordt vervuld. Deskundigheid en zorgvuldigheid is prima.

Frank
Woonplaats: Volendam
Datum: 22-04-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Heel goed en duidelijk van advies voorzien en perfect geholpen!

André en Patricia Visser
Woonplaats: Edam
Datum: 14-04-2021
Geholpen door: Elles Nieuweboer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Fijn om weer eens een live gesprek te hebben. En alles weer eens door te lopen qua verzekeringen. Dank je wel Elles.

Robin en Linsey
Woonplaats: Volendam
Datum: 11-04-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Toen wij ons huis hadden gekocht konden we direct terecht bij Jan Tol. Hij is vanaf het begin heel betrokken geweest en heeft vooral geluisterd naar onze wensen. Jan heeft er voor gezorgd dat alles heel snel geregeld is en de hypotheek perfect past bij onze situatie. Wij willen het hele hypotheekteam van nemassdeboer bedanken en we bevelen het iedereen aan!

Donnald
Woonplaats: Purmerend
Datum: 06-04-2021
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Debby heeft contact met mij gezocht om alle zaken weer even door te nemen. Ik ervaar Debby als iemand die weet waar ze het over heeft, meedenkt en erg vriendelijk is. Vaak had ik het gevoel bij andere partijen dat ze er alles aan deden om je ook maar iets "verkopen" maar dat is hier helemaal niet zo. Een zeer prettige medewerkster.

Erik
Woonplaats: Edam
Datum: 06-04-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

10

Zeer goed geinformeerd en daarin vrij gelaten in mijn keuze.

Theo
Woonplaats: Volendam
Datum: 06-04-2021
Geholpen door: Anja Voordewind
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 8

8

Prettig en verhelderend

Ruud & Sylvia
Woonplaats: Broek op Langedijk
Datum: 02-04-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 8
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9

Door aankoop van woning in Edam via Nemassdeboer besloten ook het hypotheekadvies door hen laten verzorgen. Met Jan Tol als contactpersoon voelde dat vanaf het allereerste moment vertrouwd. Er is uitstekend naar onze wensen geluisterd en het uiteindelijke hypotheekadvies is echt op maat gemaakt. Dank hiervoor!

Isa
Woonplaats: Oosthuizen
Datum: 01-04-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 9
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 9

9

Je wordt altijd vriendelijk geholpen door iedereen!

Frank
Woonplaats: Volendam
Datum: 23-03-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Alles werd duidelijk uitgelegd en eventuele vragen goed beantwoord.

simon
Woonplaats: volendam
Datum: 15-03-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 7
Communicatie: 8
Advies: 7
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

7

van begin tot het eind duidelijkheid,

Cobi
Woonplaats: Purmerend
Datum: 10-03-2021
Geholpen door: Anja Voordewind
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 9

9

Goed

Francien
Woonplaats: Halfweg
Datum: 22-02-2021
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Betrokken en professioneel.

kees
Woonplaats: boskoop
Datum: 18-02-2021
Geholpen door: Anja Voordewind
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Anja komt zeer correct over en gaf ons het gevoel dat we bij Nemassdeboer goed zitten.

Hans Sekrève
Woonplaats: Bussum
Datum: 15-02-2021
Geholpen door: Sandra Plat
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9

Je weet meteen dat het iemand is met verstand van zaken.

Julia en Sander
Woonplaats: Purmerend - Volendam
Datum: 17-01-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Wij zijn goed geholpen bij het aanschaffen van ons eerste huis. Het advies was duidelijk en op vragen altijd snel antwoord.

Robin Mooijer
Woonplaats: Volendam
Datum: 15-01-2021
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 10
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 10

8

Wij kwamen het huis tegen dat we graag wilden kopen en schakelden hiervoor Nemass de boer in. Onze hypotheekadviseur werd Jan tol en die werd gelijk voor een uitdaging gesteld want beiden hadden of kregen we tijdens dit proces last van de corona crisis. Dit was van invloed op de hele situatie rondom de hypotheek. Gelukkig is Jan rustig gebleven en heeft het uiteindelijk allemaal tot een goed eind weten te sturen. Uiteindelijk na wat hobbels op de weg is het helemaal goed gekomen en zijn we trotse eigenaren van ons huis geworden.

davy
Woonplaats: purmerend
Datum: 31-12-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

De begeleiding welke bestond uit het adviseren rondom hypothecaire zaken en het regelen van een passend nieuw hypothecair product was vanuit Nemassdeboer uitstekend. De zaken werden adequaat opgepakt en vragen direct beantwoord. Al met al kunnen wij niets anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn en een ieder Nemasdeboer kunnen aanbevelen. Fam D. Kroon

josien lussier
Woonplaats: Purmerend
Datum: 29-12-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

ben zeer positief over dit adviesbureau. begeleiding van A tot Z.zeer vakkundig.zou dit adviesbureau zeker aanbevelen

Martien
Woonplaats: Volendam
Datum: 14-12-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Hypotheek overgesloten en alles liep van begin tot eind naar volle tevredenheid.

Angela Jonk
Woonplaats: Volendam
Datum: 13-12-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

top service ben dik tevreden Bedankt

Jos lida
Woonplaats: Wormer
Datum: 08-12-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Al eerder positieve ervaring met vorige adviseur. Nu in 8 dagen alles geregeld. Pluim voor het doortastend optreden en deskundig advies

Sander Binken
Woonplaats: Volendam
Datum: 07-12-2020
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

9

Goede persoonlijke hulp en duidelijke uitleg

Jan
Woonplaats: Edam
Datum: 03-12-2020
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 7
Communicatie: 8
Advies: 7
Deskundigheid: 7
Betrokkenheid: 7

7

Geen.

Frans
Woonplaats: Schippers
Datum: 30-11-2020
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Superservice

Nicole
Woonplaats: Volendam
Datum: 28-10-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Ik ben super snel en goed geholpen bij het advies voor mijn hypotheek. Door werkzaamheden in het buitenland was er niet veel tijd, maar dit was totaal geen probleem. Jan heeft met veel geduld alles erg duidelijk uitgelegd en denkt ook met je mee. Top team!!

Tom
Woonplaats: Volendam
Datum: 20-10-2020
Geholpen door: Mathilde Kwakman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Goede en persoonlijke service bij het regelen van de woonverzekeringen!

Mia van den Oever
Woonplaats: Edam
Datum: 17-10-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Deze man heeft plezier in zijn werk waardoor hij het onderste uit de kan haalt voor de klant en ook voor zijn bedrijf. Ik zal zeker anderen hiervan op de hoogte brengen. ( heb dat inmiddels al gedaan)

Frank
Woonplaats: Volendam
Datum: 10-10-2020
Geholpen door: Mathilde Kwakman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 8
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 8

10

Voor onze nieuwbouwwoning dienden de verzekeringen te worden afgesloten. Hiertoe een gesprek gehad met Mathilde. Een helder en eerlijk advies ontvangen, zodat wij alles conform onze wensen hebben kunnen afsluiten.

Tim
Woonplaats: Volendam
Datum: 24-09-2020
Geholpen door: Mathilde Kwakman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 8
Advies: 9
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

9

Alles goed doorgekomen en duidelijkheid gegeven

Roy
Woonplaats: Volendam
Datum: 18-09-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 8
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 9

9

Als je voor het eerst een hypotheek gaat afsluiten, komen er allemaal zaken bij kijken waar je niet over wil (maar wel moet) nadenken: risico bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid... Jan heeft me goed voorgelicht over deze risico's en stelde de goede vragen om mij zelf bewust aan het denken te zetten en zo tot goed doordachte beslissingen te komen. Terwijl je over deze zaken zelf heel bewust moet nadenken, vraagt Jan je om hem volledig te vertrouwen wanneer het aankomt op het kiezen van de beste hypotheek voor jou: op basis van de gesprekken die je met hem voert en een klantprofiel dat je invult, doet Jan zijn best voor je om de scherpste rente te combineren met de voorwaarden die voor jou het gunstigst zijn. Aanvankelijk was dat best spannend, maar naderhand legt hij je ook duidelijk ook waarom hij tot een bepaald advies is gekomen. Hierdoor heb je echt het gevoel dat het advies dat Jan je geeft, het beste advies voor jouw situatie is. Wat Jan allemaal voor je uitzoekt wil je echt niet zelf hoeven doen! Wanneer er ontwikkelingen zijn, neemt Jan (telefonisch) contact met je op. Er komt alleen zoveel op je af dat ik wat meer schriftelijke terugkoppeling misschien wel prettig had gevonden. Al met al is alles zoveel sneller geregeld dan ik had verwacht, maar wel zoals Jan had beloofd. Daardoor heb ik uiteindelijk een heel goed gevoel bij de dienstverlening die NemassDeBoer biedt!

Jack en Sandra
Woonplaats: Volendam.
Datum: 15-09-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

We zijn heel goed geholpen en geadviseerd door Jan Tol & zijn team met het bemiddelen van onze hypotheekrente.

Sandra
Woonplaats: Zaandam
Datum: 14-09-2020
Geholpen door: Elles Nieuweboer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 10
Advies: 9
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

8

Wij werden vriendelijk onvangen en te woord gestaan steeds als wij iets niet begrepen gaf Elles nog meer uitleg tot we het wel snapte

Henny
Woonplaats: Volendam
Datum: 11-09-2020
Geholpen door: Anja Voordewind
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

10

ervaren personeel , geen saaie uitleg,gewoon leuk.

V. Boye
Woonplaats: Purmerend
Datum: 03-09-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Wij hebben slecht ervaring mee gemaakt met ons vorige hypotheek adviseur en uiteindelijk hij verhuisde naar gemeente Zwolle zonder ons te vertellen ,doordat alles liep uit de hand met ons tot wij Jan Tol ontmoeten en de vershil tussen de twee zijn ernorm groot. Niet te vergelijken. Tijdens ons eerste orientatie gesprek , Jan Tol heeft ons meteen goed ontvangen en serieus genomen. Hij heeft ons stap voor stap meegenomen in het proces en alles goed uitgelegd , hij heeft gezocht voor de beste opties en meest voordeligste hypotheek voor ons en wij zij heel blij met hem en de hypotheek team van Nemassdeboer in algemeen.

Peter
Woonplaats: Volendam
Datum: 28-08-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

Ik heb afgelopen maand, samen met Nemass, mijn hypotheek overgesloten Deskundig advies en daarna goed verwerkt door achterliggend Hypotheekteam. Blij met resultaat

wil en wim van der heul
Woonplaats: edam
Datum: 17-08-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

10

alle vele malen contact gehad en uitstekend geholpen. e.a. volkomen naar onze wensen kan in hoge mater aanbevelen

Mariska
Woonplaats: Volendam
Datum: 04-08-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 10

9

Tijdens ons eerste oriëntatie gesprek bij Jan Tol werden wij meteen goed ontvangen. We werden serieus genomen, ook al wisten we dat we nog niet meteen een huis gingen kopen. Daarvoor was het voor ons nog te vroeg. Dit maakte geen verschil in de interesse en het luisterende oor van Jan. Na enige tijd kwamen wij weer in contact toen we wel een huis wilde gaan kopen. Aangezien wij een GPO woning lieten bouwen, zaten daar natuurlijk wel wat haken en ogen aan. Jan heeft ons stap voor stap meegenomen in het proces, waarbij hij alles goed heeft uitgelegd. Zelfs tijdens onze vakantie bleef hij doorzoeken naar de meest geschikte, voordeligste en beste optie voor ons. We waren zeer tevreden met ons hypotheek team.

Roy
Woonplaats: Volendam
Datum: 17-07-2020
Geholpen door: Anja Voordewind
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Voor de verzekeringen die erbij komen kijken als je voor het eerst een huis koopt, heeft Anja voor mij de verzekeringen opgezocht met de voordeligste premies en de beste voorwaarden. Om dit vlot te kunnen doen had ze voor ons gesprek al wat informatie over de woning opgezocht en tijdens het gesprek stelde ze gerichte vragen (en luisterde ze goed naar de antwoorden) en legde ze uit voor welke risico's een bepaalde verzekering dekking geeft. Na ons gesprek ontving ik binnen twee dagen netjes een gespreksverslag met daarin een duidelijke samenvatting van alles wat we besproken hadden. Met het schadeverzekeringspakket dat ik via NemassDeBoer geadviseerd kreeg was ik voor mijn huis en auto samen zelfs goedkoper uit dan voor alleen mijn auto bij mijn vorige verzekeraar!

Aard en Francis Veldman--van Nassauw
Woonplaats: Purmerend
Datum: 16-07-2020
Geholpen door: Anja Voordewind
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Zoals hierboven weer gegeven

Tatjana Dekker
Woonplaats: Purmerend
Datum: 08-07-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 7
Communicatie: 5
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

7

Er werd goed geluisterd naar mij vragen en hierdoor werd er duidelijkheid geschept over wat mijn eisen waren voor de hypotheek. Hierdoor werd de keuze makkelijker gemaakt om te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en bank. Dit geld ook voor de verzekeringen, die werden aangeboden. Een minpuntje was dat er niet altijd even goed gecommuniceerd/terug gekoppeld werd, waardoor het voor mij onduidelijk werd of er bepaalde dingen waren geregeld.

Eline
Woonplaats: Volendam
Datum: 02-07-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Heel vriendelijk, vakkundig en bekwaam. Meerdere gesprekken gehad die altijd heel duidelijk en vlot verliepen. Blij met deze keuze en de hulp die ik heb gekregen.

Rob walsteijn
Woonplaats: Purmerend
Datum: 30-06-2020
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Prima geholpen door Debby veerman (staat niet in de namen lijst)? Legde het goed uit nam daar de tijd voor, heel goed.

Petra
Woonplaats: Volendam
Datum: 27-04-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Diepe buiging voor het hypotheek team Alles erg goed en snel geregeld en alles in Jip en Janneke taal uitgelegd Jan, linda , gerie en Anneke jullie zijn toppers Duizend keer bedankt voor jullie hulp Liefs petra

Anny
Woonplaats: Purmerend
Datum: 22-04-2020
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Ik heb de samenwerking met Jan Tol en Anneke Beemsterboer als heel fijn ervaren. De communicatie met elkaar was erg toegankelijk, persoonlijk, en zeer vertrouwd en meevoelend met mijn situatie. Ik dank jullie beide, Anny

Robbert en Mireille
Woonplaats: Volendam
Datum: 14-04-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Onze ervaring met hypotheekadviseur Jan Tol hebben wij als zeer prettig ervaren. Jan is zeer betrokken, professioneel en kundig geweest tijdens het gehele proces. Zijn advies is persoonlijk en aangepast op onze voorkeuren en behoeften. Bij onduidelijkheden is hij vrijwel altijd bereikbaar en bereid om alles tot in de puntjes uit te leggen. Jan denkt actief mee en stelt kritische vragen om ons uiteindelijk de juiste keuzes te laten maken. Wij hebben een zeer goede samenwerking gehad met Jan Tol en zijn hypotheekondersteuners waardoor de aanvraag voor ons nieuwbouw huis soepel is verlopen.

Kees
Woonplaats: Volendam
Datum: 26-03-2020
Geholpen door: Anja Voordewind
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Ik ervaar Anja als een gesprekspartner waar ik op basis van kennis, kunde en geduld vertrouwen in kan hebben.

Annemarie
Woonplaats: Purmerend
Datum: 18-03-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

9

Duidelijke uitleg, veel aandacht en tijd. Prettige ervaring in het voor mij onbekende hypothekenland.

Willem Roes
Woonplaats: Andijk
Datum: 16-03-2020
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

10

Bijzonder fijne gesprekken aangaande de onderwerpen gehad .Goede en snelle service bij het afhandelen van onze aanvraag.Zeker een aanrader voor ieder die iets wilt regelen op het gebied van hypotheken en rekeningen .

Lucia Koning
Woonplaats: Volendam
Datum: 25-02-2020
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 6
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9

Wij vonden het zeer prettig bij Nemass, alles word voor je geregeld. Wel vonden we dat er wat vaker contact gemaakt moest worden om te vertellen wat de stand van zaken was. Verder is alles goed verlopen, en zijn we erg blij dat alles gelukt is!! Alle medewerkers hebben mee gedacht. Hartelijk bedankt!

Davy
Woonplaats: Purmerend
Datum: 13-02-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Prettig

Fons
Woonplaats: Volendam
Datum: 11-02-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Bij Nemassdeboer ben ik heel goed geholpen met het verkrijgen van een hypotheek en verzekeringen. De adviseur heeft ons prima op de hoogte gebracht van alle ins-en-outs in kwestie, hierdoor wisten we precies waar we aan toe waren. Bij vragen kon ik meteen bij hen terecht en ik werd (en word) altijd netjes op de hoogte gebracht de ontwikkelingen van het traject.

Noortje en Koen
Woonplaats: Edam
Datum: 03-02-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

We zijn goed en duidelijk geholpen. Er was veel ruimte voor uitleg en vragen, personeel is erg betrokken!

Jan Kroon
Woonplaats: Volendam
Datum: 31-01-2020
Geholpen door: Anita Veerman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 7
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

het was een leuke ervaring goed gedaan wij waren tevreden.

Boye
Woonplaats: Purmerend
Datum: 28-01-2020
Geholpen door: Anja Voordewind
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

8

Echt professioneel mensen met veel ervaren. Je wordt goed geholpen wat mij betreft.

Molenaar
Woonplaats: Volendam
Datum: 28-01-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Alle zorgen uit handen en alles snel en goed geregeld!

Kirsten
Woonplaats: Purmerend
Datum: 27-01-2020
Geholpen door: Dick Zwarthoed
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Dick geeft persoonlijk advies op maat en zorgt dat al onze vragen beantwoord worden tijdens het gesprek. Daarnaast is hij ook voor vragen na het gesprek bereikbaar en krijgen wij altijd snel een reactie. Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening!

Anoniem
Woonplaats: Purmerend
Datum: 24-01-2020
Geholpen door: Dick Zwarthoed
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Nemassdeboer heeft ons uitstekend geholpen met de aanvraag van onze hypotheek.

Joyce en Danny
Woonplaats: Volendam
Datum: 23-01-2020
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Als starter word je enorm goed op weg geholpen. Wij hadden weinig verstand van zaken dat we binnenkwamen. Nu gaan we met een zeker gevoel de deur uit omdat we weten dat het goed geregeld is! Echt super bedankt!

Navin
Woonplaats: Purmerend
Datum: 21-01-2020
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

Goede service

J. Lie A Ling
Woonplaats: Duivendrecht
Datum: 15-01-2020
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 8
Advies: 10
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

10

Mijn hypotheek liep na 20jaar af en moest het verlengen. Via mijn tante kwam ik bij Nemassdeboer terecht. De adviseur was Jack Tol. Was blij verrast hoe ik geadviseerd ben. De uitleg was deskundig, eerlijk en eenvoudig te begrijpen. Wat ook erg fijn was dat je nergens zelf achteraan hoefde te gaan....en dat alles voor je geregeld werd. Ook mijn complimenten voor de Gerrie en Linda....deze stonden mij altijd vriendelijk te woord als iets onduidelijk was. Echt een aanrader dus!!!!’

Liam
Woonplaats: Volendam
Datum: 31-12-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Geweldig geholpen met mijn hypotheek door Jan tol

Berrie Maurer
Woonplaats: Volendam
Datum: 30-12-2019
Geholpen door: Nico Karhof
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Uitstekend geholpen door o.a. Marcel Roelfeld en Nico Karhof

Ben
Woonplaats: Purmerend
Datum: 27-12-2019
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Zie boven plus prettige omgeving ondanks toch wel moeilijke materie duidelijk hoe eea werkt

Gerlof
Woonplaats: Ilpendam
Datum: 12-12-2019
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

we zijn deskundig geadviseerd door het hele team met grote betrokkenheid. het hele proces is daardoor snel en gemakkelijk verlopen

Ronald
Woonplaats: Volendam
Datum: 11-12-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Goed en klantvriendelijk behandeld

Klaas
Woonplaats: Volendam
Datum: 03-12-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 7

9

Goed en vlot geholpen

Evert
Woonplaats: Volendsm
Datum: 15-11-2019
Geholpen door: Anja Voordewind
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 9
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

Goed voorbereid en correct en vriendelijk. Alles doorlopen en voorgelicht. Waar nodig een aanpassing in de verzekering. Behalve ,in het verslag staat bij rechtsbijstand dat alle rubrieken zijn toegelicht ,dit is niet gebeurd. Er is alleen gesproken over rechtsbijstand voor de rubriek auto ivm wa/beperkt casco.

Carola baker
Woonplaats: purmerend
Datum: 11-11-2019
Geholpen door: Elles Nieuweboer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

10

Elles is een fijn mens. Je voelt je op je gemak en gehoord. Topper is ze!

CJM Molenaar
Woonplaats: Volendam
Datum: 09-10-2019
Geholpen door: Sandra Plat
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 9

9

Een heel prettig ontspannen gesprek over onze verzekeringen. Heel duidelijk en informatief.

Rick
Woonplaats: Monnickendam
Datum: 04-10-2019
Geholpen door: Jan de Boer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9

Vakkundig geholpen ,duidelijke uitleg over alles van hypotheek tot financiën

Kees en Els Jonk
Woonplaats: Volendam
Datum: 25-09-2019
Geholpen door: Mathilde Kwakman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Wij hadden een aangenaam gesprek . Kregen goed en deskundig advies. Er werd ons niets opgedrongen.

Tom
Woonplaats: Volendam
Datum: 30-08-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Persoonlijk, duidelijk, meedenkend en effectief. We zijn samen met Jan Tol het hypotheektraject in gegaan, waarbij hij ons heel goed heeft begeleid in het hele proces. We konden altijd bij hem terecht met onze vragen. Uitstekende service!

Frank
Woonplaats: Volendam
Datum: 29-08-2019
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 9

9

Deskundig, betrouwbaar, voortvarend en zeer toegankelijk. De communicatie en aanpak is helder en Jack heeft ons goed geholpen de juiste hypotheek te vinden. Top.

Carmen
Woonplaats: Volendam
Datum: 21-08-2019
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Wij zijn samen met Jack tot het beste resultaat gekomen voor onze hypotheek met duidelijk advies en wij voelde ons zeer welkom.

peter
Woonplaats: purmerend
Datum: 21-08-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9,6

Ik heb met Jan Tol een aangenaam en verfrissend gesprek gehad, waarin de voor,s en de na,s uitgebreid zijn besproken en een adequaat en goed hypotheekadvies is verstrekt.

Colin
Woonplaats: Volendam
Datum: 28-07-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Nemassdeboer in de arm genomen als hypotheekadviseur voor hypotheek aankoop eerste woning. Heb het contact als erg prettig ervaren. Goede en geduldige uitleg over te maken keuzes en afwegingen, en duidelijk advies. Niet alleen gericht op de financiële kant, maar zeker ook op persoonlijke wensen en voorkeuren. Uitstekende en prompte communicatie.

Danny
Woonplaats: Volendam
Datum: 13-07-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Zo snel dat alles geregeld is

BH VAN DEN Boom
Woonplaats: Volendam
Datum: 12-07-2019
Geholpen door: Anja Voordewind
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Goed geholpen er wordt goed uitgelegd wat het allemaal is

Tineke
Woonplaats: Volendam
Datum: 05-07-2019
Geholpen door: Elles Nieuweboer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 7
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 10

8,2

Zeer toegankelijke adviseur waarbij je je op je gemak voelt om vragen te stellen.

Rene
Woonplaats: Volendam
Datum: 05-07-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 7
Betrokkenheid: 7

7,8

Advies traject aangegaan voor het afsluiten van een tweede hypotheek op onze recent aangekochte 2e woning in Diemen. Adviseur is ter zake zeer deskundig, maar weet ook de juiste richting aan te geven voor het traject. Weet goed de voors en tegens van de diverse opties over het voetlicht te brengen. Pro-actieve houding, en houdt klant op de hoogte van de voortgang van het advies traject.

Margret
Woonplaats: Volendam
Datum: 05-07-2019
Geholpen door: Elles Nieuweboer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Zeer klant vriendelijk en altijd alles snel en naar tevredenheid geregeld.

Feiko
Datum: 29-06-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 9
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 8

9,2

Het contact hebben we als erg prettig ervaren. Goede uitleg over de keuzes en duidelijk advies over de gevolgen. Dit is de eerste keer geweest da tik het gevoel had dat een adviseur daadwerkelijk waarde heeft toegevoegd inhebt proces. Volgende keer weer Nemassdeboer.

Johan
Woonplaats: Volendam
Datum: 13-06-2019
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Goede service, duidelijk advies en uitleg en altijd bereikbaar. Zeker een aanrader!

Bianca
Woonplaats: Monnickendam
Datum: 13-06-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

Goede begeleiding, uitleg en opvolging tijdens het hele traject voor de aankoop voor ons huis.

Johan
Woonplaats: Volendam
Datum: 23-05-2019
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9,8

Goede service

H.M. Koning
Woonplaats: Volendam
Datum: 22-05-2019
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Op zoek naar de juiste hypotheek zijn we uitstekend geholpen door Dhr. J. Tol. Alles werd duidelijk uitgelegd aan ons zodat we het zelf ook goed begrepen. Daarnaast werd ook alles voor ons geregeld waardoor wij ons gewoon op ons werk konden richten.

Chris
Woonplaats: Purmerend
Datum: 22-05-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Aanvraag hypotheek. Goed geholpen door JanTol. Als er vragen waren werd er vrijwel direct op gereageerd en de uitleg was duidelijk.

Man
Woonplaats: Purmerend
Datum: 22-05-2019
Geholpen door: Mathilde Kwakman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Vriendelijke binnenkomst en medewerker,,

Stephan
Woonplaats: Purmerend
Datum: 18-05-2019
Geholpen door: Dick Zwarthoed
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Zelfde geldt voor Johan Visser.
Dank aan beiden voor jullie hulp, kennis en kunde.

Stefan
Woonplaats: Volendam
Datum: 08-05-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Jan was vanaf het begin heel betrokken en persoonlijk. Hij heeft ons meegenomen in het proces van een huis kopen en is daarbij zeer duidelijk en deskundig. Heb je de mogelijkheid om je Hypotheekadviseur te kiezen bij Nemass de Boer, dan kunnen wij Jan Tol zeer aanraden! Iemand die zijn vak verstaat en het maximale eruit wil halen waarbij altijd wordt gekeken naar de wensen en behoefte van de klant!

Bob
Woonplaats: Purmerend
Datum: 25-04-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 9

8,4

Anna
Woonplaats: Volendam
Datum: 25-04-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Deskundige adviseur die verder gaat dan het standaard plaatje, denkt actief mee, is terecht kritisch op gemaakte keuzes en stelt de goede vragen.

Marc Tuijp & Jeltje Beukering
Woonplaats: Volendam
Datum: 24-04-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9,2

goed geregeld, duidelijke uitleg en klant vriendelijk!

Sabrina Sussenbach
Woonplaats: Purmerend
Datum: 24-04-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 7
Communicatie: 5
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

7,2

Jan heeft mij geholpen met de hypotheekaanvraag van mijn eerste woning. Hierbij heb ik ervaren dat hij erg betrokken is bij mijn wensen en behoeften en hierop heeft weten in te spelen. Het advies en zijn deskundigheid zijn dan voor wat mij betreft gewoon prima. De communicatie had sneller gekunt. Naar mijn idee was alles allang duidelijk en hadden de gesprekken niet zo lang hoeven te duren.

Gijs
Woonplaats: Purmerend
Datum: 08-04-2019
Geholpen door: Dick Zwarthoed
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 9

9,4

Super bedrijf met veel kennis

Jeffrey
Datum: 04-04-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

9,2

Kees en Marianne Bond
Woonplaats: Volendam
Datum: 31-03-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Bevlogen, enthousiast, kundig en laagdrempelig.

Simon
Woonplaats: Volendam
Datum: 29-03-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 9
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9,8

Ik heb er een hele goede ervaring aan over gehouden, geen punten van kritiek.

Sander Dijkstra
Woonplaats: Purmerend
Datum: 25-03-2019
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

in een traject van ruim een jaar, alles , na echtscheiding, rondom de hypotheek van mijn huis kunnen regelen.
Ook veel dank aan alle mensen rondom Jack heen voor hun voortreffelijke dienstverlening!!!!

Menno
Woonplaats: Volendam
Datum: 21-03-2019
Geholpen door: Dick Zwarthoed
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Geweldig geholpen door Dick, Gerie, en Anneke.
Kanjers van de bovenste plank, top.

Patrick
Woonplaats: Volendam
Datum: 19-03-2019
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Begeleiding en advies was gedurende het hele hypotheek aanvraag proces zeer goed. Ook voor vragen kunnen we altijd terecht bij Nemass.

Anne Veerman
Woonplaats: Volendam
Datum: 19-03-2019
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Het is dat we niet hoger dan een 10 kunnen geven. De service vanuit Nemass (Jack Tol) was geweldig. Hij peilde precies ons kennisniveau wat betreft hypotheek en bijbehorende zaken en heeft ons zo meegenomen in het verhaal. Wij raden Nemass de Boer zeker aan!

Jessica
Woonplaats: Volendam
Datum: 07-03-2019
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Afgelopen januari eindelijk een huis gekocht op de broeckgouw. Vervolgens contact gezocht met Jack en binnen een week kon ik terecht voor een gesprek. Jack heeft mij goed geholpen en goed geadviseerd. Binnen 2,5 week had ik een goedgekeurde hypotheek! Helemaal top.

Jaap muhren
Woonplaats: Muhren
Datum: 19-02-2019
Geholpen door: Mathilde Kwakman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

8,8

van Groningen
Woonplaats: Purmerend
Datum: 15-02-2019
Geholpen door: Dick Zwarthoed
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

Goede service en duidelijke uitleg.

Dick en Elly
Woonplaats: Katwoude
Datum: 31-01-2019
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 8

8,4

Lars
Woonplaats: Purmerend
Datum: 29-01-2019
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9,4

Zoals gewend, zijn we erg goed geholpen door Jack.
Ik heb al eerder jullie aanbevolen. (mijn broertje, mijn stiefbroertje, mijn moeder zijn ondertussen ook klant bij jullie)

Carin Maas
Woonplaats: Volendam
Datum: 25-01-2019
Geholpen door: Elles Nieuweboer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

We hebben een prettig gesprek over onze verzekeringen gehad. Daarbij heb ik een goed advies gekregen over op welke verzekeringen kosten bespaard kunnen worden en waar wij mogelijk extra moeten verzekeren. Het is fijn dat dit in een ongedwongen sfeer plaats heeft gevonden.

Louis tol
Woonplaats: Volendam
Datum: 24-01-2019
Geholpen door: Anja Voordewind
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

Femke Bobeldijk
Woonplaats: Zuidoostbeemster
Datum: 22-01-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Het is voor mij een roerige tijd geweest, het heeft even moeten duren totdat ik tot koop over kon gaan van mijn huurhuis.
Mede met de hulp van Jan Tol was dit niet gelukt!

Willem
Woonplaats: Volendam
Datum: 22-01-2019
Geholpen door: Elles Nieuweboer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Prima service. Snel zaken geregeld.

Evert
Woonplaats: Volendam
Datum: 22-01-2019
Geholpen door: Mathilde Kwakman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

Roos
Woonplaats: Edam
Datum: 16-01-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Fijn geholpen, duidelijk, en vooral mee denken! Top

Björn
Woonplaats: Purmerend
Datum: 15-01-2019
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Kennis van zaken, prima service en fijne mensen. kortom, adviseurs om aan te raden!

Renate
Woonplaats: Volendam
Datum: 11-01-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 7
Advies: 8
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

8,6

Jan was enorm betrokken en dacht altijd met ons mee (ook bij handelingen die verder gingen dan de hypotheekafronding, bijvoorbeeld bij het maken van een afspraak met de notaris aan het einde van het kalenderjaar). Het was ook fijn dat hij ons even de tijd gaf om documenten in te vullen (ondanks dat alles zsm moet).
Advies was natuurlijk ook prima. Het cijfer is iets lager dan een 10 omdat ik mij wel ongemakkelijk voelde toen een collega van verzekeringen zonder aankondiging aanschoof om het totaalpakket aan verzekeringen van Nemass aan mij te presenteren. Als mij van tevoren was gevraagd of ik daar belangstelling voor had, had ik kunnen zeggen dat dit niet nodig was. De reden dat communicatie 'maar' een 7 heeft is omdat we genoodzaakt waren om tijdens werkuren af te spreken; Nemass is immers alleen op kantooruren open. Verder was het gezien ons eigen werk soms een beetje vervelend als een afspraak uitliep/kwartier later begon. Ik zou dan liever de mogelijkheid hebben om op een doordeweekse avond of op een zaterdag in alle rust met een kop koffie om tafel gaan.

Fred
Woonplaats: Volendam
Datum: 09-01-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Zeer duidelijk advies,normaal snap ik niets van hypotheken en verzekeringen maar voor het eerst was alles te begrijpen,maakte niet uit hoelaat het werdt.jan tol je bent een topper

Succes Schoonmaak BV
Woonplaats: Volendam
Datum: 09-01-2019
Geholpen door: Karina Bont
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Alles uitstekend.
Kan mij geen betere tussenpersoon voorstellen

jack
Woonplaats: Volendam
Datum: 08-01-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

Heel Tevreden

Maarten
Woonplaats: Purmerend
Datum: 08-01-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9,8

We hebben er zelf heel lang over gedaan om alles rond te krijgen voor een huis.
Jan heeft echter zeer veel geduld met ons gehad en steeds geïnformeerd hoe het ervoor stond.
Nooit hebben we iets negatiefs gehoord terwijl we bijna anderhalf jaar gebruik hebben gemaakt van de diensten van Nemassdeboer.
Uiteindelijk is alles gelukt en perfect afgehandeld. Hij heeft ons in contact gebracht met Dick Zwarthoed die ons uitstekend heeft geholpen met de verzekeringen.

Wim
Woonplaats: Volendam
Datum: 08-01-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 8
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

8,8

Isa
Datum: 08-01-2019
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Klavervijf ICT BV
Woonplaats: Edam
Datum: 02-01-2019
Geholpen door: Dick Zwarthoed
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 0

8

Danny
Woonplaats: Volendam
Datum: 27-12-2018
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

We zijn goed en duidelijk geholpen.

Anne
Woonplaats: Volendam
Datum: 27-12-2018
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9,2

We zijn heel goed geholpen!

Berry & Priscilla
Woonplaats: Volendam
Datum: 18-12-2018
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Nadat wij vorig jaar al een vrijblijvend adviesgesprek hadden gevoerd met Jack Tol, was de keuze voor een hypotheekadviseur voor ons snel gemaakt. Jack heeft ons uitstekend geholpen en wij hebben de diensten van Nemassdeboer als zeer deskundig ervaren. Het hele proces omtrent het aanvragen van de hypotheek verliep heel snel en alle betrokken medewerkers waren zeer vriendelijk! Bedankt hiervoor!

Martin
Woonplaats: Volendam
Datum: 29-11-2018
Geholpen door: Elles Nieuweboer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 9
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8,2

Sandra
Datum: 29-11-2018
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Deskundig advies en prettig contact.

Danny
Woonplaats: Purmerend
Datum: 27-11-2018
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Heel betrokken bij het proces, deskundig en persoonlijk advies gekregen dat heel goed aansloot bij mijn situatie.

Evert-Jan Loodgietersbedrijf Evert-Jan
Woonplaats: Volendam
Datum: 26-11-2018
Geholpen door: Miranda Zwarthoed
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Richard Veerman
Woonplaats: Volendam
Datum: 26-11-2018
Geholpen door: Jan Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

VvE Osiris
Woonplaats: Purmerend
Datum: 21-11-2018
Geholpen door: Miranda Zwarthoed
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Zeer goed geholpen. Snel antwoord op e-mails, ook als update tussendoor. Betrokken in de communicatie, ook door de telefoon.

Sonny
Woonplaats: Volendam
Datum: 19-11-2018
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Heel prettig

Erik
Woonplaats: Volendam
Datum: 06-11-2018
Geholpen door: Elles Nieuweboer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Ik ben zeer tevreden over het klant gerichtheid , betrokkenheid.en zeer vriendelijk informatief gesprek met Elles

Kees
Woonplaats: Volendam
Datum: 31-10-2018
Geholpen door: Mathilde Kwakman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Het was een prettig gesprek. Mathilde heeft me goed voorgelicht en geholpen.

Kees
Woonplaats: Volendam
Datum: 31-10-2018
Geholpen door: Mathilde Kwakman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Het was een prettig gesprek en Mathilde heeft me goed voorgelicht en geholpen.

Arthur Tol
Woonplaats: Volendam
Datum: 23-10-2018
Geholpen door: Elles Nieuweboer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

9,2

Deskundig advies en flexibel met afstemmen van de afspraak voor het persoonlijke gesprek.

A.E.A. van Delden
Woonplaats: Oosthuizen
Datum: 15-10-2018
Geholpen door: Dick Zwarthoed
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Prettig contact. Goed meegedacht.

Michelle
Woonplaats: Volendam
Datum: 13-09-2018
Geholpen door: Jack Tol
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Zeer goede gesprekken gehad mbt ons hypotheek en overige verzekeringen en dit ook allemaal zeer netjes uitgewerkt in een eind advies. Ook door de makelaardij zijn wij geweldig geholpen met de aan en verkoop van ons huis!

n plat
Woonplaats: volendam
Datum: 10-09-2018
Geholpen door: Miranda Zwarthoed
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 10

8,4

Esmay Tol
Woonplaats: Volendam
Datum: 08-08-2018
Geholpen door: Karina Bont
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Geweldige service! Heel erg tevreden over Nemas de Boer. Vooral over medewerker Karina Bont! Zij heeft mij enorm goed geholpen met mijn reisverzekering.

Iwan Jonk
Woonplaats: Volendam
Datum: 21-07-2018
Geholpen door: Marcel Roeleveld
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Deze geld ook voor Jan Tol en Job Kwakman
Jan Tol staat niet in de lijst

Wim Kwakman timmerwerken
Woonplaats: Volendam
Datum: 11-07-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Geertje
Woonplaats: Volendam
Datum: 10-07-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Jan
Woonplaats: Volendam
Datum: 10-07-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

8,8

Voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek ben ik naar Nemassdeboer gegaan, wat ik al eerder heb gedaan. Bij Nemassdeboer werd ik voorgesteld aan Jan Tol. Jan Tol adviseerde mij goed welke hypotheekvormen er zijn. En welke verzekeringen er voor ons van toepassing zijn en ook daar adviseerde hij ons goed in.

Frank
Woonplaats: Volendam
Datum: 06-07-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Omdat dit voor mij(ons) iets totaal nieuws was, stapten wij met minimale kennis bij Jan binnen. Het advies en deskundigheid van Jan heeft er in ieder geval voor gezorgd dat we met betrekking tot dit onderwerp en samenhangende onderwerpen op dit moment een stuk meer kennis hebben. Daarnaast heb(ben) ik(wij) de betrokkenheid en communicatie gedurende dit proces als zeer prettig ervaren.

Jaap de Boer
Woonplaats: Volendam
Datum: 05-07-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 9

9,6

Prettig dat de adviseur met je meedenkt en meteen met de juiste cijfers met betrekking tot de verzekeringsportefeuille op tafel legt.

Ook de afschaffing van het eigen risico bij een schade valt bij mij goed in de smaak.

Tot zover zeer tevreden over de aangeraden te volgen weg en in afwachting van de cijfers met betrekking tot de uitvaartverzekering met premievrijstelling, teken ik met vriendelijke groet.

Jaap de Boer

Marc
Woonplaats: Volendam
Datum: 04-07-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Jan heeft ons zeer deskundig geholpen in de aanloop naar onze hypotheek. Hij heeft bij ons voor veel rust gezorgd in de aanloop naar het kopen van ons huis.

Cees
Woonplaats: Volendam
Datum: 03-07-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Wij zijn super goed geholpen door Jan Tol. Hij is echt een topper!!

Rose
Woonplaats: Volendam
Datum: 29-06-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Jan
Woonplaats: Avenhorn
Datum: 29-06-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 8
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

8,8

Prima geholpen door een deskundig adviseur.
En dit tot en met het passeren van de nieuwe woning.
Alles is soepel en correct verlopen.

Aart
Woonplaats: Purmerend
Datum: 27-06-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 7
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

7,8

Prima advies! Deskundig, neemt de tijd en werkt zorgvuldig. Denkt ook goed met je mee.
Door drukte liet het ee wat langer op zich wachten dan verwacht. Maar wat snel geregeld moest worden, werd ook snel geregeld. Al met al zeker tevreden!

Marianne Harmsen
Woonplaats: Volendam
Datum: 24-06-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

To the point, duidelijke uitleg met voorbeelden!

Marcel Baltus
Woonplaats: Purmerend
Datum: 20-06-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 9

8,6

Jenny
Woonplaats: Volendam
Datum: 19-06-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 9

9,2

Super Dank

Jesse
Woonplaats: Monnickendam
Datum: 12-06-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Professioneel, deskundig advies. Jan is altijd aanspreekbaar en stond altijd open voor vragen.
Voorafgaand duidelijk uitleg over het gehele proces en
tussentijds veel contact gehad.
Ik heb eigenlijk geen minpunten want alles verliep zelfs beter/sneller dan ik had verwacht.

Marian
Woonplaats: Volendam
Datum: 01-06-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

professioneel en snel. Had alleen wel even een sommetje van netto hypotheeklast + last van verzekeringen bij elkaar.

Ilona
Woonplaats: Volendam
Datum: 31-05-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Erg goed geholpen en van alles op de hoogte gehouden. Wisten precies waar we aan toe waren en kunnen Jan altijd bellen.

van der linden
Woonplaats: wormerveer
Datum: 23-05-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

wij hebben het zeer goed ervaren

Roy Verdonschot
Woonplaats: Volendam
Datum: 18-05-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Uitstekende service!!!!

André
Woonplaats: Volendam
Datum: 18-05-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

De gegeven adviezen waren spot on en we hadden niet veel woorden nodig om elkaar te vinden in de gewenste financiële opties.

JP Sciarli
Woonplaats: Volendam
Datum: 15-05-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 10
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

9,2

Aart
Woonplaats: Purmerend
Datum: 02-05-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

Prettig en een vertrouwelijk advies gekregen. Waar ik me op me gemak voelde als klant. Om aan te bevelen.

Pruijs infra
Woonplaats: Zuidoostbeemster
Datum: 30-04-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Duidelijke gesprekken.

Bert Toorenburgh
Woonplaats: Purmerend
Datum: 25-04-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Deskundig, vakkundig, betrokken en uitstekend bedrijf en medewerkers. Prima en uitstekend geholpen.

casper freling
Woonplaats: de rijp
Datum: 20-04-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 7
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

7,8

De definitieve bevestiging ca. 11 weken na ons eerste intake gesprek vonden wij wel wat erg lang duren.
Hoe wij ons zeer goed realiseren dat hier 3 partijen de tango hebben gedanst. De 4e partij liet zien dat het ook anders=sneller kan. Al met al zijn wij zeer tevreden over de sympathieke en deskundige begeleiding en advisering door de heer Jan Tol en zijn team.
Prettig weekend.

Peter Hendriks
Woonplaats: Purmerend
Datum: 11-04-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Wij hebben het hele traject voor onze hypotheek voor onze nieuwe woning samen met Dick als zeer prettig ervaren. Dick nam met ons alle mogelijkheden en risico's door dat er toe geleid heeft dat wij nu een goed passende hypotheek voor onze situatie hebben kunnen afsluiten. Ook als er snel gehandeld moest worden voor aanvullende gegevens voor de hypotheekofferte was Dick altijd bereid om te helpen. Kortom zijn wij erg tevreden.

Sis
Woonplaats: Volendam
Datum: 09-04-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Goed advies en duidelijke uitleg.

Simon
Woonplaats: Volendam
Datum: 04-04-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Luca Livio
Datum: 20-03-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

We've been helped by Nemass De Boer for the purchase of our first house.
We took contact with Johan Visser as Makelaar and Jan Tol as Financial Advisor.
We have been really impressed by the quality of the service we received.
They have been always ready to help, always going the extra mile to fulfill our needs.
We had bad experiences with makelaars and financial advisors in Amsterdam and we are really happy that we founded Nemass De Boer.
We will definitely use their services again in the future, they gained our complete trust!

Anja Guijt
Woonplaats: Volemdam
Datum: 20-03-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Wij zijn super tevreden over de snelheid en deskundigheid van Carlo tijdens onze keukenbrand. Hij stond s’morgensvroeg gelijk voor ons klaar en regelde alles wat wij maar nodig hadden.

Echt TOP!

Johan schilder
Woonplaats: Volendam
Datum: 20-03-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Zeer tevreden niets op aan de merken.. vakman.

Mark
Datum: 19-03-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 8
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

8,8

De hypotheekaanvraag was snel en vakkundig geregeld. Als er iets onduidelijk was, werd dat eerst goed uitgelegd, voordat we verder gingen in het proces. Er werden ook punten besproken, waar ik zelf niet aan had gedacht. Ik ben er zeer tevreden over.

Timmerbedrijf M Borger
Woonplaats: Zaandam
Datum: 19-03-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

9,4

Meedenkend, vriendelijk echt super??

Jan
Woonplaats: Volendam
Datum: 17-03-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 8

8,4

Goede voorlichting

Chantal
Woonplaats: Purmerend
Datum: 22-02-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

9,6

Fijne ervaring. Goed contact, altijd vriendelijk te woord gestaan, ook de assistentes weten van jou zaak af, dit maakt communicatie makkelijk en helder. Erg prettig.

Gerard Vlaanderen
Datum: 22-02-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8,6

We hebben een prima product gekregen dat precies past bij wat wij zochten. Daarbovenop was de adviseur zee toegankelijk en bijzonder alert dat we alles ook daadwerkelijk begrepen. Wij zijn dik tevreden.

Saskia
Woonplaats: Volendam
Datum: 20-02-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9,2

Advies gevraagd over uitvoering "gouden handdruk"-regeling.
Snel en goed ontvangen en in twee duidelijke, open gesprekken geregeld.

Remco
Woonplaats: Purmerend
Datum: 19-02-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Bij het oversluiten van onze hypotheek, super goed geadviseerd door Dick Zwarthoed en alles van A tot Z geregeld. Lijnen waren kort en de communicatie erg duidelijk. Hier zijn ze echt met je bezig, het klant is koning principe. Top bedrijf.

Ralph
Woonplaats: Purmerend
Datum: 08-02-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

9,2

Schildersbedrijf Johan Tol
Woonplaats: Volendam
Datum: 02-02-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Jack Tol heeft ons van goede informatie voorzien en was zeer behulpzaam. Daarnaast is het door Jack Tol perfect geregeld.

Zie ons rapport cijfer.

Klaas en Anne-Marie
Woonplaats: Volendam
Datum: 02-02-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9,6

Wij zijn zeer te spreken over de werkwijze, deskundigheid en de handelswijze waarop onze hypotheek tot stand is gekomen. Zeer betrouwbaar en vriendelijk geholpen, goede adviezen, goed luisterd naar onze wensen en de mogelijkheden om ze waar te kunnen maken. Wij zijn dik tevreden en raden iedereen aan om met Nemass de Boer in zee te gaan.

Barry & Nathalie
Datum: 30-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 8

8,2

Door de hypotheekverstrekker werden we verwezen naar nemass de boer als tussenpersoon. Vanaf het eerste contact zijn wij erg tevreden. We konden met al onze vragen nagenoeg direct terecht en werden altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Rob
Woonplaats: Avenhorn
Datum: 29-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

8,4

zeer vriendelijk en goed geholpen.
bij vragen snel antwoord

André
Woonplaats: Volendam
Datum: 29-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Openheid en deskundigheid zijn de factoren die ons hebben doen besluiten onze hypotheek en verzekeringen bij Nemassdeboer af te sluiten. Verder is het personeel vriendelijk en gestelde vragen werden dezelfde dag nog beantwoord.

H.J.Kuipers
Woonplaats: Volendam
Datum: 26-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 8
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Fam. Lopes Vicente
Woonplaats: Zaandam
Datum: 21-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 8
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9,6

Zeer prettig en doet zijn best alles helder te maken.

A.Scheltema Bodyfit
Woonplaats: Voilendam
Datum: 15-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9,4

Kan zich goed inleven in ons bedrijf en persoonlijke situatie,dat praat prettig.
Ze is vlot en deskundig.

Sharon
Woonplaats: Volendam
Datum: 11-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Torenvliet In-en Ouyboardcentre
Woonplaats: Amsterdam
Datum: 11-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Top!!

HENNIE
Woonplaats: PURMEREND
Datum: 10-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Anny
Woonplaats: Purmerend
Datum: 10-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Jan Tol is een erg fijn mens om mee te communiceren. Hij luistert goed en geeft deskundig advies. Ik ben zelf niet erg financieel onderlegd maar voor de eerste keer begreep ik alles. Hij kan alles goed uiteenzetten zodat de klant het makkelijk kan begrijpen. Mijn man en ik gaan alles goed bestuderen en mochten we tot een beslissing komen dan zullen we zeker naar Jan Tol vragen.

Zeilmakerij Volendam
Datum: 10-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

Jaap Kok
Woonplaats: Volendam
Datum: 09-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Gewoon goed zoals het hoort

mcm molenaar tol.
Woonplaats: volendam
Datum: 09-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Zeer vriendelijk en betrokken vanaf het eerste begin dat ik binnen kwam.

Janine
Datum: 08-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 9

8,2

Ton
Woonplaats: Overveen
Datum: 08-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Fijne samenwerking met Jack en de rest van het kantoor. Betrokken en deskundig, met direct een antwoord of advies zodra een vraag zich aandient, waarbij beslissingen op prettige wijze in overleg gemaakt worden.

Hera machinefabriek NV
Woonplaats: IJmuiden
Datum: 08-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Zeer klantvriendelijk, snel antwoord, prima service wat je tegenwoordig bij veel bedrijven niet meer vindt.

Jenno
Datum: 08-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Ingrid Buijs
Woonplaats: Volendam
Datum: 08-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Ik ben zelf werkzaam geweest bij een bank en daar voelde ik afstand. Jullie ontvangen ons met open armen en we zijn goed geïnformeerd over de hypotheek maar over de verzekeringen.

Roos
Woonplaats: Volendam
Datum: 08-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Siem de Vries
Woonplaats: HEERHUGOWAARD
Datum: 05-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9,2

Duidelijke uitleg, nam de tijd om alles begrijpelijk te maken.

Gerard en Brenda Visser
Woonplaats: Purmerend
Datum: 05-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Wij hebben een zeer prettige ervaring gehad met de medewerkers van nemassdeboer. Ook de dames van de verzekeringen doen hun werk heel goed. De verkoopmakelaar Marcel Roeleveld krijgt van ons ook een pluim. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan familie en vrienden. Wat communicatie betreft, als er iets te melden was, dan kreeg je gelijk een telefoontje of mail zodat wij daar snel mee aan de slag konden. Wat advies betreft, je krijgt zoveel te horen qua advies maar de medewerkers gaven ons echt even de tijd om erover na te denken. Top!! Kortom.... Nemassdeboer, ga zo door. Wij zijn blij met jullie.

yvonne
Woonplaats: volendam
Datum: 04-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

Ik ben zeer positief hoe ik geholpen ben met mijn hypotheek en ik raad een ander aan om ook naar nemass de boer te gaan

monique
Woonplaats: volendam
Datum: 04-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

A.P.C. van Sligter en W.M. van Sligter-Boshoff
Woonplaats: Monnickendam
Datum: 03-01-2018
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Uitstekende ervaring vanaf het begin tot en met het
einde van de transactie. De klantgerichtheid, vriendelijk-
heid en deskundigheid waren uitstekend.

Jan
Woonplaats: Grootschermer
Datum: 29-12-2017
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

9,4

Prettige ambiance,deskundig,geen duwwerk mens tot mens.

Was een prettige ervaring

Marcelle en Jan

Mia F. van den Oever
Woonplaats: Edam
Datum: 29-12-2017
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

het kontakt was direct n erg prettig

Banketbakkerij Kwekkeboom
Woonplaats: Amsterdam
Datum: 20-12-2017
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Het beste dat mij de afgelopen twintig jaar is overkomen.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen