Zorg

Als zorgaanbieder wilt u goed voorbereid zijn op mogelijke problemen. Hoe beschermt u uw instelling tegen een klacht van een patiënt? Wat gebeurt er bij inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid? En welke gevolgen heeft een brand in uw zorginstelling?

Iedere zorginstelling is anders. nemassdeboer helpt u om de risico’s van uw zorginstelling in kaart te brengen. Onze specialisten analyseren de risico’s van uw instelling om vervolgens samen met u de gewenste verzekeringen te selecteren.

Bent u diëtist, huisarts, fysiotherapeut of tandarts? Verloskundige of alternatieve zorgverlener? Of heeft u een andere instelling in de zorgsector? Maak een afspraak met nemassdeboer en ontdek wat wij voor uw instelling kunnen betekenen.

 • Aansprakelijkheidsverzekering

  Veroorzaakt u of één van uw medewerkers materiële schade tijdens het werk? En kan uw onderneming daarvoor aansprakelijk worden gesteld? Dan kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen beperken. Een onmisbare verzekering voor iedere onderneming.

 • Bedrijfsschadeverzekering

  Komt uw bedrijf stil te liggen vanwege schade aan het gebouw, aan de inventaris of aan uw goederen? Dan lopen de vaste kosten zoals huur, hypotheek en salarissen gewoon door. Voor een onderneming kunnen de gevolgen rampzalig zijn.

 • Gebouwenverzekering

  Brand, inbraak of een omvallende boom; het kan ingrijpende gevolgen hebben voor uw bedrijfsgebouw. Waar u sommige risico’s zelf kunt dragen, is dat bij het verlies van uw bedrijfsgebouw meestal niet het geval. Zorg daarom voor een goede bescherming van uw bezittingen.

 • Huurdersbelang

  Brengt u als huurder verbeteringen aan, aan het gebouw? Dan wilt u dat deze zaken goed verzekerd zijn. Ontstaat er schade? De verzekeringen van de verhuurder bieden geen uitkomst. Een huurdersbelangverzekering wel. Deze verzekering beschermt huurders bij schade aan de aangebrachte verbeteringen.

 • Inventaris- / Goederenverzekering

  Als onderneming bent u deels afhankelijk van uw inventaris en goederen. Bij schade is het daarom prettig als u goed verzekerd bent. Zo bent u snel weer op de rit en kunt u weer verder met waar u goed in bent: ondernemen.

 • Zakelijke rechtsbijstandverzekering

  Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers bent u verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al uw ondernemersactiviteiten. Zo kunt u hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijgt u waar u recht op hebt.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen