Horeca

Wat gebeurt er als een klant ten val komt in uw hotel of restaurant? Of als u een conflict krijgt met één van uw toeleveranciers? Als ondernemer in de horecasector loopt u een heleboel verschillende risico’s, met kleine tot zeer grote gevolgen. Hoe kunt u er als ondernemer voor zorgen dat deze risico’s beheersbaar blijven?

Café’s, lunchrooms, cafetaria’s, restaurants en hotels; gelegenheden waar dagelijks veel klanten aanwezig zijn. En niet alleen klanten, ook het personeel is dagelijks aanwezig. Dat brengt risico’s met zich mee. Het is zaak om deze risico’s in kaart te brengen.

nemassdeboer biedt graag oplossingen op maat, die u zelf, samen met ons samenstelt. Zo bent u verzekerd van de beste adviezen bij het beperken van uw risico’s.

 • Aansprakelijkheidsverzekering

  Veroorzaakt u of één van uw medewerkers materiële schade tijdens het werk? En kan uw onderneming daarvoor aansprakelijk worden gesteld? Dan kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen beperken. Een onmisbare verzekering voor iedere onderneming.

 • Bedrijfsschadeverzekering

  Komt uw bedrijf stil te liggen vanwege schade aan het gebouw, aan de inventaris of aan uw goederen? Dan lopen de vaste kosten zoals huur, hypotheek en salarissen gewoon door. Voor een onderneming kunnen de gevolgen rampzalig zijn.

 • Gebouwenverzekering

  Brand, inbraak of een omvallende boom; het kan ingrijpende gevolgen hebben voor uw bedrijfsgebouw. Waar u sommige risico’s zelf kunt dragen, is dat bij het verlies van uw bedrijfsgebouw meestal niet het geval. Zorg daarom voor een goede bescherming van je bezittingen.

 • Geldverzekering

  heeft u regelmatig te maken met contact geld? Bijvoorbeeld in kas of tijdens het bezorgen van producten? Dan loopt u niet alleen risico op diefstal of beroving, maar ook op het ontvangen van vals geld. Bescherm uw onderneming met een geldverzekering.

 • Huurdersbelang

  Brengt u als huurder verbeteringen aan, aan het gebouw? Dan wilt u dat deze zaken goed verzekerd zijn. Ontstaat er schade? De verzekeringen van de verhuurder bieden geen uitkomst. Een huurdersbelangverzekering wel. Deze verzekering beschermt huurders bij schade aan de aangebrachte verbeteringen.

 • Inventaris- / Goederenverzekering

  Als onderneming bent u deels afhankelijk van uw inventaris en goederen. Bij schade is het daarom prettig als u goed verzekerd bent. Zo bent u snel weer op de rit en kunt u weer verder met waar u goed in bent: ondernemen.

 • Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

  Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers bent u verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al uw ondernemersactiviteiten. Zo kunt u hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijgt u waar u recht op hebt.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen