Bouw & Engineering

Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers bent u verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al je ondernemersactiviteiten. Zo kunt u hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijgt u waar u recht op heeft.

Bent u aannemer, toeleverancier, of installateur? Onze zakelijke verzekeringsspecialisten brengen de risico’s van uw bedrijf voor u in kaart. Vervolgens ontvangt u advies op maat over de best passende oplossingen voor uw specifieke situatie.

We bespreken onze conclusies en aanbevelingen. Besluiten we samen dat bepaalde risico’s verzekerd moeten worden? Dan zorgen wij ervoor dat alles tegen zo gunstig mogelijke condities wordt gerealiseerd. En hoeft u zich dus nergens zorgen over te maken.

 • Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

  Veroorzaakt u of één van uw medewerkers materiële schade tijdens het werk? En kan uw onderneming daarvoor aansprakelijk worden gesteld? Dan kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen beperken. Een onmisbare verzekering voor iedere onderneming.

 • CAR-verzekering

  De is speciaal bedoeld voor bouwbedrijven en opdrachtgevers van bouwprojecten. Want werk in aanbouw kan beschadigd raken door bijvoorbeeld storm, brand, vandalisme of zelfs constructiefouten. Ook kunnen bij aan- of verbouw de bestaande eigendommen van de opdrachtgever beschadigd raken. Met de kunt u deze risico’s beperken.

 • CAR- en montageverzekering
 • Huurdersbelang

  Brengt u als huurder verbeteringen aan, aan het gebouw? Dan wilt u dat deze zaken goed verzekerd zijn. Ontstaat er schade? De verzekeringen van de verhuurder bieden geen uitkomst. Een huurdersbelangverzekering wel. Deze verzekering beschermt huurders bij schade aan de aangebrachte verbeteringen.

 • Inventaris- / Goederenverzekering

  Als onderneming bent u deels afhankelijk van uw inventaris en goederen. Bij schade is het daarom prettig als u goed verzekerd bent. Zo bent u snel weer op de rit en kunt u weer verder met waar u goed in bent: ondernemen.

 • Vervoerverzekering eigen goederen
 • Werkmaterieelverzekering

  Heftrucks, graafmachines of ander werkmaterieel. Het zijn behoorlijke investeringen. Die wilt u dan ook goed verzekeren. Want wat gebeurt er bij brand of diefstal? Of als er sprake is van een eigen gebrek, waardoor er ook nog eens gevolgschade ontstaat? De werkmaterieelverzekering kan uw risico’s beperken. Maar ook deze verzekering vereist maatwerk. Laat u daarom goed voorlichten.

 • Zakelijke rechtsbijstandverzekering

  Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers bent u verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al uw ondernemersactiviteiten. Zo kunt u hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijgt u waar u recht op hebt.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen