Makelaardij Zakelijk

BOG is een vak dat nemassdeboer verstaat.

 Contact opnemen Onze makelaars
Makelaardij Zakelijk (BOG)

Het (ver)kopen, (ver)huren of taxeren van bedrijfsonroerend goed (BOG) is allesbehalve ‘business as usual’. Uiteraard speelt het type pand, de bouwkundige staat en natuurlijk de locatie een zeer belangrijke rol, maar uw Register Makelaar-Taxateur van nemassdeboer houdt ook rekening met de marktontwikkelingen, zowel economische als maatschappelijke.

Het (ver)kopen, taxeren en transporteren van zakelijk vastgoed of het opmaken van taxatierapporten zijn verantwoordelijke taken, zowel naar u als naar financiële instellingen. Bij ons is uw opdracht in vertrouwde handen en beschikt u over een breed geaccepteerde partij.

Ons werkterrein

  • Kantoren en bedrijfsgebouwen
  • Productie- en distributiegebouwen
  • Winkels en showrooms
  • Recreatieparken en leisure-projecten
  • Bedrijfsterreinen en (her)ontwikkelingslocaties

Maak gebruik van ons zakelijke netwerk

nemassdeboer heeft in de omgeving Edam-Volendam, Purmerend, Waterland en omstreken als geen ander inzicht en ervaring in de onroerendgoedmarkt. Al sinds 1991 bemiddelen en taxeren wij als makelaars voor ondernemers.

Wij beschikken over een groot netwerk in de regio, bestaande uit zowel bedrijven als gemeentelijke overheden. Wij kennen de markt als geen ander, zijn nieuwbouwplannen vaak als eerste op het spoor en zijn op de hoogte van lokale bewegingen binnen de zakelijke markt.

Gekwalificeerde makelaar-taxateurs

De makelaar-taxateurs van nemassdeboer zijn gecertificeerd, gediplomeerd en zijn ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Met onze ervaring en kunde staan we garant voor een snelle, objectieve en realistische taxatie van uw onroerend goed.

nemassdeboer, een professioneel aanspreekpunt voor al uw onroerendgoedtaxaties.

Doel van taxaties

Taxaties van onroerend goed zijn regelmatig nodig omdat de markt voortdurend verandert. Er kan worden getaxeerd voor aankoop, verkoop, huur en verhuur, huurherzieningen, fusies en overnames, balanswaardering, successie, onroerende zaakbelastingen, financieringen en brandverzekeringen. Ook kan een taxatie de waarde bepalen voor een vastgoedindex en van belang zijn bij bijvoorbeeld onteigeningen en herontwikkelingen.

Recent en noemenswaardig

Onze referenties spreken voor zich.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen