Sparen bij RegioBank

Wij helpen u bij het bereiken van uw spaardoelen.

 Contact met een adviseur RegioBank
Sparen

Een nieuwe keuken, een mooie reis of iets extra's voor later. Sparen met een spaardoel houdt u gemotiveerd. nemassdeboer en RegioBank helpen u om uw spaarwensen te vervullen. En via de Mobiel Bankieren app kunt u voor elk spaardoel een aparte spaarpot aanmaken binnen uw spaarrekening. 

  • Spaar eenvoudig en maak uw dromen waar
  • Kies een spaarrekening die past bij uw doelen
  • Check eenvoudig uw saldo met de app 
 Betalen Jeugd RegioBank Zakelijk

Flexibel sparen met Spaar-op-Maat Vrij

U bent vrij om te bepalen hoeveel en wanneer u spaart

Met de Spaar-op-Maat spaarrekening kunt op elk gewenst moment kosteloos geld opnemen. Spaar-op-Maat heeft geen minimale of maximale inleg of looptijd. En hoe meer u spaart, hoe hoger de rente over uw spaargeld. Spaar-op-Maat geeft een variabele rente. Uw Spaar-op-Maat Vrij rekening is gekoppeld aan een vaste betaalrekening. Deze tegenrekening kan uw Plus Betaalrekening van RegioBank zijn, maar ook een betaalrekening van een andere bank.

Bouw startkapitaal op met Eigen Huis Sparen

Sparen voor een koopwoning of aflossing hypotheek

Met Eigen Huis Sparen kunt u een vast bedrag per maand sparen of steeds een bedrag naar keuze storten. Zo bouwt u een startkapitaal op voor een koop- of huurwoning voor u of voor uw kind. Of u spaart om uw hypotheek af te lossen. Met Eigen Huis Sparen spaart u met een aantrekkelijke variabele rente. Neemt u geld op van uw Eigen Huis Spaarrekening? Dan betaalt u opnamekosten: 0,50% van het opgenomen bedrag. Gebruikt u het geld voor een doel dat genoemd is in de voorwaarden van deze spaarrekening, dan krijgt u die opnamekosten weer terug. Wij informeren u hierover graag. Uw Eigen Huis Sparen rekening is gekoppeld aan een vaste betaalrekening. Deze tegenrekening kan uw Plus Betaalrekening van RegioBank zijn, maar ook een betaalrekening van een andere bank.

U kunt Eigen Huis Sparen ook overwegen voor spaargeld dat bedoeld is voor de toekomst. Bijvoorbeeld voor grotere uitgaven die u over enkele jaren wilt doen of geld dat u voorlopig niet nodig heeft. U betaalt de opnamekosten dan in de toekomst bij een opname. U heeft dan wel in de periode daarvoor genoten van een hogere spaarrente ten opzichte van bijvoorbeeld Spaar-op-Maat. 

Vul maandelijks uw inkomen aan met UitkeerPlan

Ontvang automatisch een bedrag op uw betaalrekening

Met een UitkeerPlan zet u een geldbedrag vast in een deposito en daarvoor krijgt u een vaste rente. Elke maand krijgt u automatisch een bedrag uit dit deposito op uw betaalrekening. De inleg, looptijd en hoogte van de uitkering bepaalt u zelf. Wilt u uw geld eerder opnemen? Dan betekent dit dat u het UitkeerPlan voor het einde van de afgesproken looptijd beëindigt. U betaalt dan wel opnamekosten. Hoe hoog deze kosten zijn, hangt af van het aantal niet volgemaakte spaarjaren.

Vaste, oplopende rente met Groeirente (vrij opneembaar)

Laat spaargeld langer staan en u wordt beloond

Kiest u voor Groeirente, dan wordt u beloond als u uw spaargeld wat langer laat staan. Elk jaar stijgt de rente, met een maximale looptijd van vijf jaar. Een slimme keus als u nog niet precies weet wanneer u uw spaargeld nodig heeft. Inleg vanaf € 500. Het saldo is altijd geheel of gedeeltelijk vrij opneembaar.

Vaste spaarrente met Keuzedeposito

U bepaalt de looptijd en krijgt dezelfde rente over hele spaarperiode

Met Keuzedeposito zet u uw spaargeld voor een bepaalde periode apart. Tegen een vaste rente. Op deze manier heeft u de zekerheid van een vaste rente voor een langere periode. De minimale looptijd is één jaar. De maximale looptijd tien jaar. Inleg vanaf 500. U kunt kiezen of u de rente van uw Keuzedeposito jaarlijks of maandelijks ontvangt.

Wilt u uw geld of een deel daarvan voor het einde van de looptijd opnemen uit uw Keuzedeposito? Dat kan. Dan betaalt u wel opnamekosten over het bedrag dat u opneemt. U betaalt geen opnamekosten als u:

  • het geld nodig heeft om een eigen huis te kopen of uw huis duurzamer te maken;
  • arbeidsongeschikt of werkloos bent geworden of in de schuldsanering zit;
  • tijdens de looptijd overlijdt. Uw erfgenamen hoeven dus geen opnamekosten te betalen.
Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen