Sparen bij RegioBank

Wij helpen u bij het bereiken van uw spaardoelen.

 Contact met een adviseur RegioBank
Sparen

Een nieuwe keuken, een mooie reis of iets extra's voor later. Sparen met een spaardoel houdt u gemotiveerd. nemassdeboer en RegioBank helpen u om uw spaarwensen te vervullen. En via de Mobiel Bankieren app kunt u voor elk spaardoel een aparte spaarpot aanmaken binnen uw spaarrekening. 

  • Spaar eenvoudig en maak uw dromen waar
  • Kies een spaarrekening die past bij uw doelen
  • Check eenvoudig uw saldo met de app 
 Betalen Jeugd RegioBank Zakelijk

Flexibel sparen met Spaar-op-Maat Vrij

U bent vrij om te bepalen hoeveel en wanneer u spaart

Met de Spaar-op-Maat spaarrekening kunt op elk gewenst moment kosteloos geld opnemen. Spaar-op-Maat heeft geen minimale of maximale inleg of looptijd. Spaar-op-Maat geeft een variabele rente. Uw Spaar-op-Maat Vrij rekening is gekoppeld aan uw RegioBank Plus Betaalrekening.

Bouw startkapitaal op met Eigen Huis Sparen

Sparen voor een koopwoning of aflossing hypotheek

Met Eigen Huis Sparen kunt u een vast bedrag per maand sparen of steeds een bedrag naar keuze storten. Zo bouwt u een startkapitaal op voor een koop- of huurwoning voor u of voor uw kind. Of u spaart om uw hypotheek af te lossen. Met Eigen Huis Sparen spaart u met een aantrekkelijke variabele rente. Neemt u geld op van uw Eigen Huis Spaarrekening? Dan betaalt u opnamekosten: 0,50% van het opgenomen bedrag. Gebruikt u het geld voor een doel dat genoemd is in de voorwaarden van deze spaarrekening, dan krijgt u die opnamekosten weer terug. Wij informeren u hierover graag. Uw Eigen Huis Sparen rekening is gekoppeld aan een vaste betaalrekening. Deze tegenrekening kan uw Plus Betaalrekening van RegioBank zijn, maar ook een betaalrekening van een andere bank.

U kunt Eigen Huis Sparen ook overwegen voor spaargeld dat bedoeld is voor de toekomst. Bijvoorbeeld voor grotere uitgaven die u over enkele jaren wilt doen of geld dat u voorlopig niet nodig heeft. U betaalt de opnamekosten dan in de toekomst bij een opname. U heeft dan wel in de periode daarvoor genoten van een hogere spaarrente ten opzichte van bijvoorbeeld Spaar-op-Maat. 

Vul maandelijks uw inkomen aan met UitkeerPlan

Ontvang automatisch een bedrag op uw betaalrekening

Met een UitkeerPlan zet u een geldbedrag vast in een deposito en daarvoor krijgt u een vaste rente. Elke maand krijgt u automatisch een bedrag uit dit deposito op uw betaalrekening. De inleg, looptijd en hoogte van de uitkering bepaalt u zelf. Wilt u uw geld eerder opnemen? Dan betekent dit dat u het UitkeerPlan voor het einde van de afgesproken looptijd beëindigt. U betaalt dan wel opnamekosten. Hoe hoog deze kosten zijn, hangt af van het aantal niet volgemaakte spaarjaren.

Vaste, oplopende rente met Groeirente (vrij opneembaar)

Laat spaargeld langer staan en u wordt beloond

Kiest u voor Groeirente, dan wordt u beloond als u uw spaargeld wat langer laat staan. Elk jaar stijgt de rente, met een maximale looptijd van vijf jaar. Een slimme keus als u nog niet precies weet wanneer u uw spaargeld nodig heeft. Inleg vanaf € 500. Het saldo is altijd geheel of gedeeltelijk vrij opneembaar.

Vaste spaarrente met Keuzedeposito

U bepaalt de looptijd en krijgt dezelfde rente over hele spaarperiode

Met Keuzedeposito zet u uw spaargeld voor een bepaalde periode apart. Tegen een vaste rente. Op deze manier heeft u de zekerheid van een vaste rente voor een langere periode. De minimale looptijd is één jaar. De maximale looptijd tien jaar. Inleg vanaf 500. U kunt kiezen of u de rente van uw Keuzedeposito jaarlijks of maandelijks ontvangt.

Wilt u uw geld of een deel daarvan voor het einde van de looptijd opnemen uit uw Keuzedeposito? Dat kan. Dan betaalt u wel opnamekosten over het bedrag dat u opneemt. U betaalt geen opnamekosten als u:

  • het geld nodig heeft om een eigen huis te kopen of uw huis duurzamer te maken;
  • arbeidsongeschikt of werkloos bent geworden of in de schuldsanering zit;
  • tijdens de looptijd overlijdt. Uw erfgenamen hoeven dus geen opnamekosten te betalen.
Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen