Transport & logistiek

Als ondernemer in de branche Transport & Logistiek loopt u een heleboel risico’s. Tijdens het vervoer van producent naar consument kan er van alles gebeuren. Wat gebeurt er als lading wordt gestolen? Als één van uw medewerkers betrokken raakt bij een ongeval? Of als er brand ontstaat?

Schades zijn niet altijd te voorkomen, maar u kunt de risico’s wel beheersbaar maken. nemassdeboer kan helpen om de risico’s van uw onderneming in kaart te brengen. Vervolgens krijgt u advies op maat over de best passende oplossingen voor uw bedrijfssituatie.

Bent u vervoerder, overslagbedrijf of expediteur? Of heeft u een andere onderneming in deze sector? Wij zijn u graag van dienst!

 • Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

  Veroorzaakt u of één van uw medewerkers materiële schade tijdens het werk? En kan uw onderneming daarvoor aansprakelijk worden gesteld? Dan kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen beperken. Een onmisbare verzekering voor iedere onderneming.

 • Bedrijfsschadeverzekering

  Komt uw bedrijf stil te liggen vanwege schade aan het gebouw, aan de inventaris of aan je goederen? Dan lopen de vaste kosten zoals huur, hypotheek en salarissen gewoon door. Voor een onderneming kunnen de gevolgen rampzalig zijn.

 • Gebouwenverzekering

  Brand, inbraak of een omvallende boom; het kan ingrijpende gevolgen hebben voor uw bedrijfsgebouw. Waar u sommige risico’s zelf kunt dragen, is dat bij het verlies van uw bedrijfsgebouw meestal niet het geval. Zorg daarom voor een goede bescherming van uw bezittingen.

 • Goederentransportverzekering
 • Huurdersbelang

  Brengt u als huurder verbeteringen aan, aan het gebouw? Dan wilt u dat deze zaken goed verzekerd zijn. Ontstaat er schade? De verzekeringen van de verhuurder bieden geen uitkomst. Een huurdersbelangverzekering wel. Deze verzekering beschermt huurders bij schade aan de aangebrachte verbeteringen.

 • Ongevallen Inzittenden

  Onafhankelijk van de vraag wie een schade heeft veroorzaakt, wilt u de inzittenden van een motorrijtuig verzekeren. Want wat gebeurt er als er schade ontstaat aan kleding of goederen? Of als er medische hulp nodig is? Of nog erger, wat gebeurt er als iemand overlijdt of blijvend invalide raakt? Als werkgever kunt u een inzittendendekking afsluiten om deze risico’s te beperken.

 • Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

  Vervoert u goederen voor anderen? Dan loopt u het risico aansprakelijk te worden gesteld voor schade aan vervoerde zaken. Of misschien zelfs wel voor diefstal. Met de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt u zichzelf tegen de contractuele aansprakelijkheid van u als vervoerder.

 • Werkgeversaansprakelijkheid Motorijtuigen (WEGAM)

  Uw medewerkers zijn vaak dagelijks voor hun werkzaamheden onderweg. Dit brengt risico’s met zich mee. Zo kunt u als ondernemer worden aangesproken voor schade door een ongeval die een werknemer onder werktijd heeft veroorzaakt. Claims voor letselschade, smartengeld en inkomensschade kunnen zeer omvangrijk zijn.

 • Werkmaterieelverzekering

  Heftrucks, graafmachines of ander werkmaterieel. Het zijn behoorlijke investeringen. Die wilt u dan ook goed verzekeren. Want wat gebeurt er bij brand of diefstal? Of als er sprake is van een eigen gebrek, waardoor er ook nog eens gevolgschade ontstaat? De werkmaterieelverzekering kan uw risico’s beperken. Maar ook deze verzekering vereist maatwerk. Laat u daarom goed voorlichten.

 • Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

  Met de rechtsbijstandverzekering voor ondernemers bent u verzekerd van goede juridische bijstand bij vrijwel al uw ondernemersactiviteiten. Zo kunt u hoge en onverwachte juridische kosten vermijden en krijgt u waar u recht op hebt.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen