Reisverzekering

Gaat u op vakantie of een weekendje weg? Met een reisverzekering beschermt u zichzelf tegen verlies of schade. U heeft keuze uit verschillende dekkingen, maar u heeft niet altijd alle dekkingen nodig. Laat u daarom goed adviseren over een passende reisverzekering die is afgestemd op uw autoverzekering en zorgverzekering.

  • Advies van specialisten
  • Keuze uit de beste verzekeraars
  • De beste hulp bij schade en periodieke polis-premiecheck

Maak uw reisverzekering onderdeel van uw verzekeringspakket en profiteer van nóg lagere premie.

Doorlopende reisverzekering

Gaat u ieder jaar op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering bijna altijd voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. Daarnaast hoeft u zich niet voorafgaand aan iedere reis bezig te houden met het afsluiten van een reisverzekering. Wij raden u wel aan om regelmatig de dekking van uw reisverzekering te controleren. Zo weet u zeker dat de reisverzekering aansluit op uw persoonlijke wensen.

Kortlopende reisverzekering

Gaat u minder dan één keer per jaar met vakantie of een weekend weg? Dan is het in uw geval misschien voordeliger om een kortlopende reisverzekering af te sluiten. Een kortlopende reisverzekering wordt specifiek voor één reis afgesloten.

Maximale vergoedingen

Verschillende verzekeraars hanteren verschillende maximale vergoedingen. Dit verschilt zelfs per accessoire zoals bagage, fotoapparatuur, andere electronica of kampeerspullen. Het is daarom belangrijk dat de verzekering goed aansluit op uw persoonlijke situatie.

Annuleringsverzekering

Moet u de reis annuleren? Bijvoorbeeld door een ongeval, ernstige ziekte, of overlijden bij betrokkenen of familie? Dan vergoedt een annuleringsverzekering de kosten tot een maximaal bedrag per reis.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen