Bootverzekering

Water, wind , rust en ruimte om actief te ontspannen! Wij verzekeren uw vaarplezier.

 Vrijblijvend advies bootverzekering
Bootverzekering

nemassdeboer en watersport gaan al jaren opmerkelijk goed samen. nemassdeboer is sponsor van jaarlijkse zeilcompetities en is gevestigd in Volendam met haar 600 jaar oude haven en dijk.

Aansprakelijkheidsschade die u veroorzaakt met een boot is in de meeste gevallen niet meeverzekerd op de particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Toch wilt u dat deze schade verzekerd is. Het schadebedrag kan namelijk flink oplopen. Een bootverzekering biedt uitkomst. 

Helder en persoonlijk advies

Een bootverzekering behoort tot de basisuitrusting van elk schip. Een persoonlijke benadering maakt daarbij het verschil in kwaliteit.

24/7 bereikbaar en snelle actie

Schade weet zijn momenten goed uit te kiezen en ontstaat logischerwijs vaak buiten werktijd, in het weekend of tijdens vakantieperiodes. Daarom is het prettig dat wij via ons noodnummer bereikbaar zijn om u bij te staan als u onverwachts schade oploopt. Dat scheelt tijd en dat scheelt frustratie.

De voordelen:

  • Persoonlijke benadering en afhandeling.
  • Periodiek contact en een periodieke polis-check.
  • Verzekerd van snelle afhandeling door schadeherstelnetwerk.
  • 24 uur per dag hulp van vaartuigenhulpdienst.
  • De beste oplossingen tegen de scherpste premies.

Klaas Jan Kroon

Eén van onze meest gespecialiseerde adviseurs is schipper en internationaal wedstrijdzeiler Klaas Jan Kroon. Een bundeling van kennis en ervaring op het brandpunt waar watersport en verzekeringen elkaar raken. Klaas Jan is sinds zijn prille jeugd fervent zeiler en vaste deelnemer (solo en bemand) aan de complete jaarlijkse Nederlandse zeilagenda, aangevuld met diverse internationale races. Hij ontving o.a. tot 5 maal de Zilveren Wimpel van de Nederlandse Vereeniging van Kustzeilers en won in 2012 als co-schipper de C.A.M. Race. Klaas Jan Kroon is te bereiken op 06-37300034.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen