Bootverzekering

Water, wind , rust en ruimte om actief te ontspannen! Wij verzekeren uw vaarplezier.

 Vrijblijvend advies bootverzekering
Bootverzekering

Bent u op zoek naar een goede bootverzekering? Dan bent u bij ons op het juiste adres! nemassdeboer en watersport gaan al jaren opmerkelijk goed samen. nemassdeboer is sponsor van jaarlijkse zeilcompetities en is gevestigd in Volendam met haar 600 jaar oude haven en dijk.

Is varen uw lust en uw leven? Dan wilt u een optimale dekking voor uw boot. Zeilt u wedstrijden op zee? Toert u op de plassen in uw sloep? Of vaart u recreatief in een motorjacht of zeilboot? Voor elke boot en elk gebruik bieden wij u de juiste verzekering. En gaat het mis? Dan bent u met ons als watersportspecialist verzekerd van een betrokken partner die zich inzet voor een soepele schade-afhandeling. 

Helder en persoonlijk advies

Een bootverzekering behoort tot de basisuitrusting van elk schip. Een persoonlijke benadering maakt daarbij het verschil in kwaliteit.

24/7 bereikbaar en snelle actie

Schade weet zijn momenten goed uit te kiezen en ontstaat logischerwijs vaak buiten werktijd, in het weekend of tijdens vakantieperiodes. Daarom is het prettig dat wij via ons noodnummer bereikbaar zijn om u bij te staan als u onverwachts schade oploopt. Dat scheelt tijd en dat scheelt frustratie.

De voordelen:

  • Persoonlijke benadering en afhandeling.
  • Periodiek contact en een periodieke polis-check.
  • Verzekerd van snelle afhandeling door schadeherstelnetwerk.
  • 24 uur per dag hulp van vaartuigenhulpdienst.
  • De beste oplossingen tegen de scherpste premies.

Klaas Jan Kroon

Eén van onze meest gespecialiseerde adviseurs is schipper en internationaal wedstrijdzeiler Klaas Jan Kroon. Een bundeling van kennis en ervaring op het brandpunt waar watersport en verzekeringen elkaar raken. Klaas Jan is sinds zijn prille jeugd fervent zeiler en vaste deelnemer (solo en bemand) aan de complete jaarlijkse Nederlandse zeilagenda, aangevuld met diverse internationale races. Hij ontving o.a. tot 5 maal de Zilveren Wimpel van de Nederlandse Vereeniging van Kustzeilers en behaalde prijzen in o.a. de C.A.M. Race, Flevorace, 24 Uurs race, 200 mijls. Klaas Jan Kroon is te bereiken op 06-37300034.

Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen